| Υποψήφια Μανούλα!!! | |
|
+6aerath ATBG7 adora Χριστίνα patatoula Miss Piggy 10 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Miss Piggy Πατάτα Φούρνου
Αριθμός μηνυμάτων : 467 Ηλικία : 45 (Τόπος) Από : Όδος Χωράφια, Νούμερο Αγκάθια Registration date : 23/11/2007
| Θέμα: Υποψήφια Μανούλα!!! Πεμ Απρ 03, 2008 1:19 pm | |
| Ναι ναι ΝΑΙ!!!! Εγώ είμαι η υποψήφια μανούλα!!! Εκεί που πήγαινα για άλλες αναλύσεις έμαθα ότι εγκυμονώ! Δεν θα πω πως δεν το είχα υποψιαστεί, οι αναγούλες και η συχνοουρία να είναι καλά, αλλά έλεγα ότι μπορεί να μου παίζουν πάλι τρελό παιχνίδι οι ορμόνες μου όπως και τόσες άλλες φορές. Κι όμως αυτή την φορά ΟΧΙ! Αυτή την φορά είμαι έγκυος και θα φουσκώσω και θα γίνω σαν φάλαινα ένα πράγμα και θα με τρέχουν τα μέλη της Green Peace για να με ρίξουν στο νερό! Είμαι πολύ χαρούμενη (δεν το καταλάβατε ακόμη; ) και πολύ μα πολύ ευτυχισμένη. Τώρα δεν ξέρω το μωράκι εκεί μέσα πως νιώθει ( ναι καλά σαν κοτοπουλάκι μοιάζει ακόμη αλλά είναι το δικό μου μικρό θαύμα) αλλά θέλω να ελπίζω πως αν και θα είναι Τοξότης στο ζώδιο ("κλάψε" μας μάνααααααααααα Ταύρος εγώ Τοξότης αυτό) θα τα πάμε μια χαρά! | |
|
| |
patatoula Διαχειριστής
Αριθμός μηνυμάτων : 10694 Ηλικία : 50 (Τόπος) Από : το 3ο χωράφι αριστερά Registration date : 22/09/2007
| Θέμα: Απ: Υποψήφια Μανούλα!!! Πεμ Απρ 03, 2008 1:39 pm | |
| ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαα μπραβο κουκλιτσα μου!!!!!! Πολυ χαιρομαι!!!!!! Να εισαστε καλα και οι τρεις και φυσικα αγαπημενοι!!!!!!!! | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 467 Ηλικία : 45 (Τόπος) Από : Όδος Χωράφια, Νούμερο Αγκάθια Registration date : 23/11/2007
| Θέμα: Απ: Υποψήφια Μανούλα!!! Πεμ Απρ 03, 2008 1:42 pm | |
| Ευχαριστώ πατατούλα μου. Εγώ να δεις πόσο χαίρομαι ειδικά όταν δεν έχω αναγούλες κι όλα τα άλλα "κακά" της εγκυμοσύνης | |
|
| |
Χριστίνα Πατάτα Φούρνου
Αριθμός μηνυμάτων : 284 Ηλικία : 42 (Τόπος) Από : Κύπρος Registration date : 30/09/2007
| Θέμα: Απ: Υποψήφια Μανούλα!!! Πεμ Απρ 03, 2008 2:53 pm | |
| Κοτοπουλάκι όχι ακόμα, μπιζελάκι... Μπράβο κούκλα μου. | |
|
| |
adora Πατάτα Φούρνου
Αριθμός μηνυμάτων : 503 Ηλικία : 41 Registration date : 11/03/2008
| Θέμα: Απ: Υποψήφια Μανούλα!!! Πεμ Απρ 03, 2008 3:11 pm | |
| Συγχαρητήρια!! Άντε με το καλό! Και μην ανησυχείς για το αν θα ταιριάζετε, οτι και να είναι όπως και να είναι θα είσαι η γλυκειά του μανούλα και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ! Άσε που αν κρίνω από τον αδερφό μου που είναι Τοξότης είναι μια χαρά με τη Mother, και με τους ταύρους ταιριάζει μια χαρά! | |
|
| |
ATBG7 Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 883 Ηλικία : 50 (Τόπος) Από : ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΩ Registration date : 24/09/2007
| Θέμα: Απ: Υποψήφια Μανούλα!!! Πεμ Απρ 03, 2008 3:54 pm | |
| Από τη στιγμή που είσαι εσύ χαρούμενη, τότε και το μωράκι ευτυχισμένο είναι. Άντε να πάνε όλα καλά εύχομαι με την εγκυμοσύνη, και όταν με το καλό αρχίζει να καταλαβαίνει, ελπίζω να μην το βάλεις να γίνει μέλος στη πατατούλα... | |
|
| |
aerath Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 12086 Ηλικία : 39 (Τόπος) Από : θέωση είμαι Registration date : 19/11/2007
| Θέμα: Απ: Υποψήφια Μανούλα!!! Πεμ Απρ 03, 2008 4:37 pm | |
| ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΑΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!! ηξερα ποσο το ηθελες και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ χαιρομαι για σενα κοριτσαρα μου!!!! κανε γιο πλιζ να τον αναλαβω εγω στα 11 του!!!!!!!!! μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!! | |
|
| |
coursaros Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 15001 Ηλικία : 51 (Τόπος) Από : καμωμένος Registration date : 23/09/2007
| Θέμα: Απ: Υποψήφια Μανούλα!!! Πεμ Απρ 03, 2008 4:40 pm | |
| | |
|
| |
aerath Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 12086 Ηλικία : 39 (Τόπος) Από : θέωση είμαι Registration date : 19/11/2007
| Θέμα: Απ: Υποψήφια Μανούλα!!! Πεμ Απρ 03, 2008 4:45 pm | |
| ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΚΟΥΡΣΑΡΕ!!!ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ!Μ'ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Υποψήφια Μανούλα!!! Πεμ Απρ 03, 2008 5:01 pm | |
| - Χριστίνα έγραψε:
- Κοτοπουλάκι όχι ακόμα, μπιζελάκι...
Μπράβο κούκλα μου. Ναι μπιζελάκι που άμα το δεις σε μεγέθυνση φέρνει κάτι σε κοτοπουλάκι Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά. Πράγματι είμαι πολύ μα πάρα πολύ χαρούμενη και προσεύχομαι μέρα νύχτα να γεννηθεί το μωρό μου δυνατό και γερό. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Υποψήφια Μανούλα!!! Πεμ Απρ 03, 2008 5:02 pm | |
| | |
|
| |
fluflitsa Πουρεδάκι
Αριθμός μηνυμάτων : 17 (Τόπος) Από : τρελάθηκα Registration date : 22/03/2008
| Θέμα: Απ: Υποψήφια Μανούλα!!! Παρ Απρ 04, 2008 10:33 am | |
| Τοξοτάκι ε? μια χαρά παιδί θα βγεί. Τώρα πως θα συννενοηθεί μαζί σου δεν ξέρω. Με το καλό να έρθει το μικρό σου και να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη. | |
|
| |
Exivos Πατάτα Τηγανιτή με Τυρί
Αριθμός μηνυμάτων : 1538 Ηλικία : 59 (Τόπος) Από : 40παράληλος Registration date : 03/12/2007
| Θέμα: Απ: Υποψήφια Μανούλα!!! Παρ Απρ 04, 2008 4:36 pm | |
| Συγχαρητήρια καλή εγκυμοσύνη να ‘χεις (τώρα αυτό με τους ταύρους και με τον ρομπέν των δασών δε το πολύ κατάλαβα αλλά δεν έχει σημασία !!)
Όλα καλά να πάνε | |
|
| |
dwroula Πουρεδάκι
Αριθμός μηνυμάτων : 7 Ηλικία : 38 (Τόπος) Από : kerkyra Registration date : 09/04/2008
| Θέμα: Απ: Υποψήφια Μανούλα!!! Τετ Απρ 09, 2008 11:18 am | |
| συγχαρητήρια είναι η ολοκλήρωση της γυναίκας να μένει έγκυος και είναι ένα από τα ωραιότερα πράγματα στον κόσμο εύχομαι να είναι γερό και δυνατό όταν βγεί και αντικρίσει το πρώτο φώς και την φατσούλα της μανούλας του καλή λεφτεριά!!!! | |
|
| |
| Υποψήφια Μανούλα!!! | |
|