Αριθμός μηνυμάτων : 2980 (Τόπος) Από : οπου θελω. Χμ! Registration date : 28/12/2007
Θέμα: Στραβά Ελληνικών Δρόμων Παρ Μάης 23, 2008 10:06 am
Σάββατο Μεσημέρι στη Πανόρμου . Ξαφνικά σταματά η ροη των αυτοκινήτων και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας για κάνα 7 λεπτο. Βγάζω το κεφάλι μου έξω από το παράθυρο -αφού έλεγξα ότι δεν έρχεται κανένας- και βλέπω μια κοπελιά με ένα fiatακι να καβαλάει τη νησίδα για να αλλάξει κατεύθυνση. Ιδου και η σχετική Φώτο από το κινητό μου. (βλεπε στο βαθος) Τα σχόλια δικά σας.
adora Πατάτα Φούρνου
Αριθμός μηνυμάτων : 503 Ηλικία : 41 Registration date : 11/03/2008
Η Πανόρμου σε στιγμές κίνησης είναι σκέτη απελπισία! Τώρα τι κάνει ο καθένας για να αποφύγει κίνηση, ή κόλλημα στο δρόμο....άσε! Έχουν πολύ φαντασία μερικοί οδηγοί!
paliokoutavo Πατάτα Τηγανιτή με Τυρί
Αριθμός μηνυμάτων : 2980 (Τόπος) Από : οπου θελω. Χμ! Registration date : 28/12/2007
και να ηταν μονο αυτη. Ολοι οδηγουν οπως ναναι. Ασε που δεν εχουν υπομονη. Αν ειναι δυνατον καποιοι θα περασουν κι απο πανω μας. Ας κατσουν σπιτι τους αν δεν μπορουν να περιμενουν. για κανεναν δεν ειναι η κινηση ευχαριστη. εγω τρελλαινομαι οταν οδηγω πολλες ωρες την ιδια μερα για αυτο το λογο. απο τα τραγικα που βλεπω να κανουν.
ageladitsa Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 2713 Ηλικία : 39 (Τόπος) Από : Εδώ, Εκεί, Παραπέρα . . . Παντού!!! Registration date : 27/09/2007
βρε παλιοκουταβο μπας εχεις κι εσυ εχεις το ιδιο τουτου δλδ φιατ και θες να μας το κανεις διαφημιση οτι ειναι παντος καιρου; η μηπως εχεις μαντρα αυτοκινητων και θες να ξεφορτωθεις μερικα απο δαυτα.. αχα χα χα χα...
oxi egw exw to autokinhto LOL. apla mpo th spaei mexri aidias o kathe paparas kai h kathe k@t@piol@ pou no mizoun oti kseroun na odhgoun h epidi ladosan piran ena aftokinhto kai einai oi theoi. FFssit poy pas re karamitro yparxoun kai alloi odhgoi Ekei eksw den eisai monos /moni sou