| Που πας ρε Καραμήτρο;;; | |
|
+6coursaros noisette jojo2 paliokoutavo aerath patatoula 10 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
patatoula Διαχειριστής
Αριθμός μηνυμάτων : 10694 Ηλικία : 50 (Τόπος) Από : το 3ο χωράφι αριστερά Registration date : 22/09/2007
| Θέμα: Που πας ρε Καραμήτρο;;; Πεμ Ιουν 05, 2008 1:15 pm | |
| Που πας:χωρις κρανος;; (φοβασαι μην χαλασεις το μαλλι; ) χωρις καθρεπτες στο μηχανακι σου;; (εεε ναι δικιο εχεις. Πως θα περασεις αναμεσα στα αμαξια για να βγεις μπροστα απο ολους; ) και κορναρεις συνεχεια;; (δεν σου εμαθαν οτι την κορνα δεν την χρησιμοποιουν στην πολη; ) τρεχοντας σαν μανιακος;; (εσυ εισαι ο μαγκας, ο αντρας ο πρωτος, ο μοναδικος, ο Νο1 driver ) κυρα μου στην μεσαια λωρίδα με 60-80km; (επειδη φοβασαι να πας δεξια ειπες να σπας τα νευρα οσων ειναι πισω σου; ) στην δεξια, βοηθητική λωρίδα; (θες να φτασεις πρωτος ε;; Πονηρούλη. Αν πιο κατω τρακαρεις ομως να δω πως θα φτασει το ασθενοφορο γρηγορα) με το κινητό στο χέρι; (επειδη εισαι επιχειρηματίας και πρεπει να μιλας στο τηλεφωνο καθε 10 λεπτα θα κινδυνευει η ζωη μας; ) και παρκαρεις στις γωνίες των δρόμων; (πως θα στρίψουμε που δεν χωραει ουτε πεζος να περασει; ) και πετας τα σκουπιδια και τα τσιγαρα σου απεξω απο το παραθυρο; (ειναι σιγουρο οτι ετσι συμπεριφέρεσαι και σπιτι σου.Εισαι γύφτουλας!!! Τα πετας στο πατωμα τα σκουπιδια σου ε;; Μην ζητησεις το λογο μετα με την πρωτη βροχη που θα βουλώσουν τα λουκια και θα πνιγούμε στο νερο) με το χέρι εξω, κρεμασμένο απο το παραθυρό; (δεν εχω καταλαβει τελικα το τιμόνι πως το κρατας;; Με το πουλί σου; ) και βρίζεις για να περάσεις πρώτος ενω έχει κίνηση; (δεν εχεις υπομονη καημένε μου ενω εμεις ειμαστε ανετοι με ολο αυτο που συμβαινει στο δρομο) και σταματάς απότομα χωρίς αλαρμ;; (τοσο πολυ βαριεσαι να κανεις ενα τσακ στο κουμπάκι του αλαρμ;; ) και κάνεις προσπεραση στην στροφη;; (δεν πιστευεις οτι θα σου συμβει τιποτα. Αν ομως τρακαρεις οι αλλοι που θα σκοτωσεις τι φταινε;; ) Καραμήτρο;;;;; Που πας ρεεεε;;;;;;;;;;;;;;;; Γιατι δεν κάθεσαι σπιτι σου καλύτερα;;;
Έχει επεξεργασθεί από τον/την patatoula στις Πεμ Ιουν 05, 2008 2:30 pm, 2 φορές συνολικά | |
|
| |
aerath Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 12086 Ηλικία : 39 (Τόπος) Από : θέωση είμαι Registration date : 19/11/2007
| Θέμα: Απ: Που πας ρε Καραμήτρο;;; Πεμ Ιουν 05, 2008 1:26 pm | |
| στελα με λενε,οχι καραμητρο | |
|
| |
paliokoutavo Πατάτα Τηγανιτή με Τυρί
Αριθμός μηνυμάτων : 2980 (Τόπος) Από : οπου θελω. Χμ! Registration date : 28/12/2007
| |
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Που πας ρε Καραμήτρο;;; Πεμ Ιουν 05, 2008 6:25 pm | |
| Σε όλα συμφωνώ εκτός από το 5ο. Η μεσαία λωρίδα δεν ενδείκνειται για μεγαλύτερες ταχύτητες, όποιος θέλει να τρέξει άνω των 80 ας προσπεράει αριστερά. Ασε που βάσει νόμου μέσα στην πολη το ανώτερο όριο ταχύτητας είναι τα 50km/h... |
|
| |
patatoula Διαχειριστής
Αριθμός μηνυμάτων : 10694 Ηλικία : 50 (Τόπος) Από : το 3ο χωράφι αριστερά Registration date : 22/09/2007
| Θέμα: Απ: Που πας ρε Καραμήτρο;;; Παρ Ιουν 06, 2008 12:37 am | |
| ιωαννα δεν μιλαω για την πολη αλλα για την εθνικη και η μεσαια λωριδα ειναι για 80-100km οποιος θελει να παει σιγα θα πρεπει να ακολουθει την τριτη λωριδα και μονο αυτη | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Που πας ρε Καραμήτρο;;; Παρ Ιουν 06, 2008 1:42 am | |
| αν μιλάς για Εθνική-Αττική Οδό τότε ναι έχεις δίκιο... |
|
| |
jojo2 Πουρεδάκι
Αριθμός μηνυμάτων : 12 Ηλικία : 59 Registration date : 26/09/2007
| Θέμα: Απ: Που πας ρε Καραμήτρο;;; Παρ Ιουν 06, 2008 2:26 am | |
| σιγα τις παραβασεις,ειμαι χωρις διπλωμα εδω και 2 μηνες σχεδον και οδηγω σαν να μην τρεχει τιποτααααααααααα... δεν επρεπε να σταματησω,μου το πηραν ενω πηγαινα χαλαρα μονο με 207 χλμ...νομοι σου λεει μετα... αχα χα χα... | |
|
| |
noisette Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 506 Ηλικία : 45 Registration date : 24/09/2007
| Θέμα: Απ: Που πας ρε Καραμήτρο;;; Παρ Ιουν 06, 2008 9:42 am | |
| οι περισσότεροι οδηγοί μην πώ όλοι είναι σίγουροι για την οδήγηση τους και για το αυτοκίνητό τους...ΟΙ ΟΔΗΓΆΡΕΣ..ιδιαίτερα στην εθνική ..στην πόλη σε πατάνε αν λάχει..πάμε να περάσουμε πράσινο φανάρι για πεζούς και ταξί με θράσος πήγες να μας πατήσει με μια κυρία...και γι αυτόυς πράσινο ήταν που ερχόταν από κάθετο δρόμο σε εμάς και θα έστριβε αριστερά εκεί που περνάγαμε εμείς...είμαστε ΠΕΖΟΙ όμως και έχουμε προτεραιότητα τις περισσότερες φορές πόσο μάλλον με πράσινο σηματοδότη!
Απο την μικρή μου εμπειρία σε ταξίδι στην επαρχεία της Ιταλίας οι οδηγοί εκεί τρέχουν πολύ αλλά σταματούν όταν περνούν από διάβαση που δεν έχει φανάρι αλλά ο πεζός περιμένει να περάσει...συμορφωθείτε ΟΔΗΓΟΙ και πηγαίντε μια βόλτα στο ΚΑΤ που κλαίγονται από ατυχήματα σακατεμένοι άνθρωποι!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την noisette στις Παρ Ιουν 06, 2008 3:42 pm, 1 φορά | |
|
| |
aerath Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 12086 Ηλικία : 39 (Τόπος) Από : θέωση είμαι Registration date : 19/11/2007
| Θέμα: Απ: Που πας ρε Καραμήτρο;;; Παρ Ιουν 06, 2008 10:02 am | |
| ετσι λοιπον να συμμορφωθουν και οι πεζοι,ποσες φορες εχω κοντεψει να σκοτωθω απο τον παππου κ την κατινα που πεταγονται στο δρομο αψηφοντας τον "σταματη" με αποτελεσμα να χανω 10 χρονια απο τη ζωη μου,να κανω και τους πισω να φρεναρουν με κινδυνο και τους πεζους να πατησω και οι πισω οδηγοι μου να κοντευουν να σκοτωθουν και να με σκοτωσουν... οποτε οκ,καλο ειναι να ειμαστε προσεκτικοι αλλα και οι πεζοι οταν αναβει ο "γρηγορης" και στην λωριδα που πρεπει να περπατανε!!! οταν ειχε πρωτοβγει ο νομος με τα προστιμα πεζων ειχαν ξεσηκωθει ολοι,γιατι σου λεει ο οδηγος να του αφαιρεθει το διπλωμα,να πληρωσει προστιμο,ενω ο φτωχος μεροκαματιαρης πεζος μπορει να πεταγεται οποτε γουσταρει!!! | |
|
| |
coursaros Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 15001 Ηλικία : 51 (Τόπος) Από : καμωμένος Registration date : 23/09/2007
| Θέμα: Απ: Που πας ρε Καραμήτρο;;; Παρ Ιουν 06, 2008 10:13 pm | |
| - patatoula έγραψε:
Που πας:
με το χέρι εξω, κρεμασμένο απο το παραθυρό; (δεν εχω καταλαβει τελικα το τιμόνι πως το κρατας;; Με το πουλί σου; )
ΝΑΙ!!! | |
|
| |
Exivos Πατάτα Τηγανιτή με Τυρί
Αριθμός μηνυμάτων : 1538 Ηλικία : 59 (Τόπος) Από : 40παράληλος Registration date : 03/12/2007
| Θέμα: Απ: Που πας ρε Καραμήτρο;;; Σαβ Ιουν 07, 2008 8:06 am | |
| Έτσι είναι, ένας χαμός , που το Σαββατοκύριακο παίρνει διαστάσεις ………. τσουνάμι ……το κοκτέιλ , ανεκπαίδευτοι οδηγοί –και πεζοί -, κακοί δρόμοι , κακή σήμανση σκοτώνει Άγγελε θα μου πεις τον τρόπο που το κάνεις ; | |
|
| |
patatoula Διαχειριστής
| Θέμα: Απ: Που πας ρε Καραμήτρο;;; Σαβ Ιουν 07, 2008 10:02 am | |
| - jojo2 έγραψε:
- σιγα τις παραβασεις,ειμαι χωρις διπλωμα εδω και 2 μηνες σχεδον και οδηγω σαν να μην τρεχει τιποτααααααααααα...
δεν επρεπε να σταματησω,μου το πηραν ενω πηγαινα χαλαρα μονο με 207 χλμ...νομοι σου λεει μετα... αχα χα χα... χαχαχαχα εε εισαι καραμητρος τελικα | |
|
| |
coursaros Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 15001 Ηλικία : 51 (Τόπος) Από : καμωμένος Registration date : 23/09/2007
| Θέμα: Απ: Που πας ρε Καραμήτρο;;; Κυρ Ιουν 08, 2008 12:12 pm | |
| - Exivos έγραψε:
- Έτσι είναι, ένας χαμός , που το Σαββατοκύριακο παίρνει διαστάσεις ………. τσουνάμι ……το κοκτέιλ , ανεκπαίδευτοι οδηγοί –και πεζοί -, κακοί δρόμοι , κακή σήμανση σκοτώνει
Άγγελε θα μου πεις τον τρόπο που το κάνεις ; Έχω εκπαιδευμένο πουλί.... Το είχα από μικρό, τόσο δα καναρινάκι, και τώρα που έχει γίνει σαν τον Tweety, με βοηθάει που και που.... | |
|
| |
paraponaki Πατάτα Φούρνου
Αριθμός μηνυμάτων : 478 Ηλικία : 52 (Τόπος) Από : ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Registration date : 12/10/2007
| Θέμα: Απ: Που πας ρε Καραμήτρο;;; Δευ Ιουν 09, 2008 5:38 pm | |
| ΟΛΟΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΦΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΑΣ!!! ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!!! ΑΠΟ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙ ΜΕΧΡΙ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ!!! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ!!!! ΧΙΧΙΧΙ | |
|
| |
coursaros Συντονιστής
| |
| |
aerath Συντονιστής
| Θέμα: Απ: Που πας ρε Καραμήτρο;;; Τρι Ιουν 10, 2008 5:28 am | |
| ελεος ρε κουρσαρε,εσυ και το παλαιοκουταβο επρεπε να ησασταν ρεπορτερ
ενα μικρο λαθακι εκανε η ξανθια | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Που πας ρε Καραμήτρο;;; Τρι Ιουν 10, 2008 5:06 pm | |
| ενα μικρό λαθάκι, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα στην Κηφισίας!! ΜΑ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΠΑΝΕ???? ΕΛΕΟΣ!!! |
|
| |
angelos68 Πατάτα Φούρνου
Αριθμός μηνυμάτων : 358 Ηλικία : 56 Registration date : 09/10/2007
| Θέμα: Απ: Που πας ρε Καραμήτρο;;; Τετ Ιουν 11, 2008 6:56 am | |
| | |
|
| |
patatoula Διαχειριστής
| Θέμα: Απ: Που πας ρε Καραμήτρο;;; Τετ Ιουν 11, 2008 7:45 am | |
| συγνωμη ρε παιδες αλλα να ρωτησω κατι;;; που ξερετε οτι ειναι γυναικα(ξανθια) κι οχι αντρας;; αφου δεν φαινεται ο/η οδηγος | |
|
| |
coursaros Συντονιστής
| Θέμα: Απ: Που πας ρε Καραμήτρο;;; Τετ Ιουν 11, 2008 6:54 pm | |
| Προφανώς, αυτός που έβγαλε την φωτογραφία, θα είδε ποιός ήταν ο οδηγός... | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 2980 (Τόπος) Από : οπου θελω. Χμ! Registration date : 28/12/2007
| Θέμα: Απ: Που πας ρε Καραμήτρο;;; Τετ Ιουν 11, 2008 10:11 pm | |
| | |
|
| |
avlogiraki Πατάτα Φούρνου
Αριθμός μηνυμάτων : 202 Ηλικία : 54 (Τόπος) Από : αστα να πανε... Registration date : 02/12/2007
| Θέμα: Απ: Που πας ρε Καραμήτρο;;; Πεμ Ιουν 12, 2008 2:33 am | |
| | |
|
| |
patatoula Διαχειριστής
| |
| |
| Θέμα: Απ: Που πας ρε Καραμήτρο;;; Σαβ Ιουν 14, 2008 10:47 am | |
| - patatoula έγραψε:
- coursaros έγραψε:
- Προφανώς, αυτός που έβγαλε την φωτογραφία, θα είδε ποιός ήταν ο οδηγός...
και θες να το πιστεψω τωρα αυτο;;; simasia den exei ean odhgouse o karamhtros h h karamhtrena (xaxa) Simasia exei oti to ekane | |
|
| |
| Που πας ρε Καραμήτρο;;; | |
|