| H Ταρίφα | |
|
+7Exivos aerath ageladitsa coursaros tdjm jojo2 patatoula 11 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
patatoula Διαχειριστής
Αριθμός μηνυμάτων : 10694 Ηλικία : 50 (Τόπος) Από : το 3ο χωράφι αριστερά Registration date : 22/09/2007
| Θέμα: H Ταρίφα Παρ Ιουν 27, 2008 11:07 am | |
| Αυριο το απογευμα επιτελους θα γινω νονα. Ο μικρουλης μου ειναι πολυ γλυκος και κουκλος.Τον αγαπω!!!! Αγαπω και τα κουμπαρακια μου για αυτο τους παντρεψα εξαλλου και τωρα θα βαφτισω το μικρο τους. Χθες λοιπον πηγαμε στην εκκλησια να υπογραψουμε τα γνωστα χαρτια για αυτες τις περιπτωσεις. Ημουν ετοιμη για την ταριφα του παπά. Ειχα υπολογιζει να δωσω ενα σημαντικο ποσο. Ξερω οτι χωρις λεφτα δεν γινεται δουλεια... Πριν απο μας ηταν καποιο αλλο ζευγαρι . Πριν υπογραψουν ρωταει ο «τραγος» την νονα τι δουλεια κανει. Η κοπελιτσα δουλευει στο δημοσιο σε μια πολυ καλη θεση και το ειπε.. Οταν ηρθε η στιγμη των χρηματων ο πατερ ειπε την ταριφα του. 150-200 ευρω. Εκεινη εβγαλε και τα εδωσε. Εγω στεκομαι πιο πισω και εχω παθει ηδη το πρωτο εγκεφαλικό. Ερχεται η σειρα μας!! Με ρωταει φυσικα κι εμενα τι δουλεια κανω. Του απαντω: «Ιδιωτική Υπάλληλος» Σας πληροφορώ το ποσό αλλαξε. Απο οτι φαινεται αναλογα το επαγγελμα ζηταει και τα λεφτα γιατι μου ειπε 100-120 ευρω. Εβγαλα 80 ευρω αλλα δεν τα έπαιρνε. Οχι οτι δεν τα ηθελε απλα του φανηκαν λιγα. Αρχισε την μουρμουρα. «Απο αυτα τα χρηματα πληρωνονται οι νεοκοροι», « η εκκλησια παιρνει μονο το 40% κτλ» Με ολα αυτα, αν εχεις λιγο φιλοτιμο, αν ντραπεις για λογαριασμο του τραγου και αν ντραπεις τους κουμπαρους σου τοτε βγαζεις και δινεις αυτα που ζηταει. Ετσι εκανα! Εδωσα τελικα 100 ευρω αλλα του απαντησα καταλληλα και με το χιουμορ που διαθετω αν και ειμαι σιγουρη οτι δεν υδρωσε το αυτι του!!! Δεν τα λεω αυτα απο τσιγκουνια αλλα το ολο στυλ των παπαδων μου την δινει. Αυτοι ειναι οι εκπρόσωποι του Θεου;; εεε οχι!!!!! | |
|
| |
jojo2 Πουρεδάκι
Αριθμός μηνυμάτων : 12 Ηλικία : 59 Registration date : 26/09/2007
| Θέμα: Απ: H Ταρίφα Παρ Ιουν 27, 2008 11:23 am | |
| εμ ριξτο στις βυζιτες κι εσυ βρε πουλακι μου για να μην εχεις οικονομικο προβλημα(τωρα που σε παιρνει ακομη λεω)... αχα χα χα χα χα...
ηθελα να ξερα την αντιδραση του στο ερωτημα του επαγγελματος αν του ελεγες οτι εισαι ιεροδουλη.... | |
|
| |
patatoula Διαχειριστής
Αριθμός μηνυμάτων : 10694 Ηλικία : 50 (Τόπος) Από : το 3ο χωράφι αριστερά Registration date : 22/09/2007
| Θέμα: Απ: H Ταρίφα Παρ Ιουν 27, 2008 11:29 am | |
| - jojo2 έγραψε:
- εμ ριξτο στις βυζιτες κι εσυ βρε πουλακι μου για να μην εχεις οικονομικο προβλημα(τωρα που σε παιρνει ακομη λεω)...
αχα χα χα χα χα...
ηθελα να ξερα την αντιδραση του στο ερωτημα του επαγγελματος αν του ελεγες οτι εισαι ιεροδουλη.... χαχαχα εε εσυ δεν τρωγεσαι με τιποτα. πως το σκεφτηκες αυτο;; α χαχαχαχα | |
|
| |
tdjm Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 371 Ηλικία : 55 Registration date : 24/09/2007
| Θέμα: Απ: H Ταρίφα Παρ Ιουν 27, 2008 1:48 pm | |
| Πάλι θα συγχιστώ πρωί πρωί... Και του τα έδωσες!!!
Αρεεεεεεεεεεεε βαστάτε τούρκοι τα άλογα!!!!
Πότε είπαμε ότι έχουμε το γάμο ????
Στο λέω από τώρα, σε βλέπω να παντρεύεσαι υπό το φως κεριών ..Θα είναι και ρομαντικά. Κοίτα μόνο να παντρευτείς χειμώνα. Γιατί ούτε αιρκοντίσιον θα έχεις ,ούτε πολυελαίους!!! | |
|
| |
coursaros Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 15001 Ηλικία : 51 (Τόπος) Από : καμωμένος Registration date : 23/09/2007
| Θέμα: Απ: H Ταρίφα Παρ Ιουν 27, 2008 3:25 pm | |
| - tdjm έγραψε:
- Πάλι θα συγχιστώ πρωί πρωί...
Και του τα έδωσες!!!
Αρεεεεεεεεεεεε βαστάτε τούρκοι τα άλογα!!!!
Πότε είπαμε ότι έχουμε το γάμο ????
Στο λέω από τώρα, σε βλέπω να παντρεύεσαι υπό το φως κεριών ..Θα είναι και ρομαντικά. Κοίτα μόνο να παντρευτείς χειμώνα. Γιατί ούτε αιρκοντίσιον θα έχεις ,ούτε πολυελαίους!!! Χαχαχαχαχαχαχα... Γουστάρωωωω... το περιμένω πως και πως!!! | |
|
| |
ageladitsa Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 2713 Ηλικία : 39 (Τόπος) Από : Εδώ, Εκεί, Παραπέρα . . . Παντού!!! Registration date : 27/09/2007
| Θέμα: Απ: H Ταρίφα Παρ Ιουν 27, 2008 5:24 pm | |
| καλα και η αδελφη μου δεν τον εκραξε?????
κατσε να παω σπιτι να του πω εγω....
ο θειος ποτε δεν επαιρνε λεφτα ποτε και μας ειχε πει να μην δεινουμε κι οταν αςλεγαν τις παραπανω βλακιες να ριχνουμε στο ταμειο του ναου...
δημοσιοι υπαλληλοι ειναι πληρωνονται κανονικα και με το παραπανω δε χριαζεται να τους δεινουμε κι εμεις... | |
|
| |
aerath Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 12086 Ηλικία : 39 (Τόπος) Από : θέωση είμαι Registration date : 19/11/2007
| Θέμα: Απ: H Ταρίφα Παρ Ιουν 27, 2008 7:15 pm | |
| τι περιμενεις μαρη παταταααααααααααα;;;;;;;;;ελλας το μεγαλειο σου | |
|
| |
Exivos Πατάτα Τηγανιτή με Τυρί
Αριθμός μηνυμάτων : 1538 Ηλικία : 59 (Τόπος) Από : 40παράληλος Registration date : 03/12/2007
| Θέμα: Απ: H Ταρίφα Σαβ Ιουν 28, 2008 8:23 am | |
| Παντάξια πατατούλα μου μη μου συγχύζεσαι (και χαλάσει ο μαλλής !!!!) Απόδειξη σου ‘δωσε ; | |
|
| |
paraponaki Πατάτα Φούρνου
Αριθμός μηνυμάτων : 478 Ηλικία : 52 (Τόπος) Από : ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Registration date : 12/10/2007
| Θέμα: Απ: H Ταρίφα Κυρ Ιουν 29, 2008 4:20 pm | |
| ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΠΑΠΠΑΣ!!! ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΕΡΔΟΣ | |
|
| |
paliokoutavo Πατάτα Τηγανιτή με Τυρί
Αριθμός μηνυμάτων : 2980 (Τόπος) Από : οπου θελω. Χμ! Registration date : 28/12/2007
| Θέμα: Απ: H Ταρίφα Κυρ Ιουν 29, 2008 8:36 pm | |
| - patatoula έγραψε:
Ετσι εκανα! Εδωσα τελικα 100 ευρω αλλα του απαντησα καταλληλα και με το χιουμορ που διαθετω αν και ειμαι σιγουρη οτι δεν υδρωσε το αυτι του!!! Δεν τα λεω αυτα απο τσιγκουνια αλλα το ολο στυλ των παπαδων μου την δινει. Αυτοι ειναι οι εκπρόσωποι του Θεου;; εεε οχι!!!!! Kai ti tou apanthses ??? | |
|
| |
patatoula Διαχειριστής
| |
| |
patatoula Διαχειριστής
| Θέμα: Απ: H Ταρίφα Δευ Ιουν 30, 2008 7:32 am | |
| - paliokoutavo έγραψε:
- patatoula έγραψε:
Ετσι εκανα! Εδωσα τελικα 100 ευρω αλλα του απαντησα καταλληλα και με το χιουμορ που διαθετω αν και ειμαι σιγουρη οτι δεν υδρωσε το αυτι του!!! Δεν τα λεω αυτα απο τσιγκουνια αλλα το ολο στυλ των παπαδων μου την δινει. Αυτοι ειναι οι εκπρόσωποι του Θεου;; εεε οχι!!!!! Kai ti tou apanthses ??? θα στα πω απο κοντα | |
|
| |
Exivos Πατάτα Τηγανιτή με Τυρί
Αριθμός μηνυμάτων : 1538 Ηλικία : 59 (Τόπος) Από : 40παράληλος Registration date : 03/12/2007
| |
| |
ATBG7 Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 883 Ηλικία : 50 (Τόπος) Από : ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΩ Registration date : 24/09/2007
| Θέμα: Απ: H Ταρίφα Δευ Ιουν 30, 2008 4:58 pm | |
| - paraponaki έγραψε:
- ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΠΑΠΠΑΣ!!!
ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΕΡΔΟΣ Παρακαλώ πολύ να προσέχουμε την ορθογραφία μας όχι για κανένα άλλο λόγο, αλλά για να μην νομίζουν μερικοί ότι τα παίρνουμε, αναφέρομαι στο ΠΑΠΠΑΣ... | |
|
| |
ageladitsa Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 2713 Ηλικία : 39 (Τόπος) Από : Εδώ, Εκεί, Παραπέρα . . . Παντού!!! Registration date : 27/09/2007
| Θέμα: Απ: H Ταρίφα Δευ Ιουν 30, 2008 5:59 pm | |
| η πατατα εγινε νονα του μπεμπη!!!!!!!!! | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: H Ταρίφα Δευ Ιουν 30, 2008 6:28 pm | |
| |
|
| |
coursaros Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 15001 Ηλικία : 51 (Τόπος) Από : καμωμένος Registration date : 23/09/2007
| |
| |
patatoula Διαχειριστής
| Θέμα: Απ: H Ταρίφα Τρι Ιουλ 01, 2008 7:18 am | |
| Ευχαριστω!!!!!!!!!! Εγινα νονααααααααααααααααααααααα | |
|
| |
aerath Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 12086 Ηλικία : 39 (Τόπος) Από : θέωση είμαι Registration date : 19/11/2007
| Θέμα: Απ: H Ταρίφα Τρι Ιουλ 01, 2008 11:35 am | |
| kai sτα δικα σου μωρη πατατα | |
|
| |
avlogiraki Πατάτα Φούρνου
Αριθμός μηνυμάτων : 202 Ηλικία : 54 (Τόπος) Από : αστα να πανε... Registration date : 02/12/2007
| Θέμα: Απ: H Ταρίφα Τρι Ιουλ 08, 2008 12:38 am | |
| - aerath έγραψε:
- τι περιμενεις μαρη παταταααααααααααα;;;;;;;;;ελλας το μεγαλειο σου
πες τα βρε αερατη | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 202 Ηλικία : 54 (Τόπος) Από : αστα να πανε... Registration date : 02/12/2007
| Θέμα: Απ: H Ταρίφα Τρι Ιουλ 08, 2008 12:42 am | |
| - patatoula έγραψε:
- Ευχαριστω!!!!!!!!!!
Εγινα νονααααααααααααααααααααααα να σου ζησει πατατιτσα αχ εγω ποτε θα γινω μανα γιατι νονα εγινα | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: H Ταρίφα Τρι Ιουλ 08, 2008 12:55 am | |
| |
|
| |
patatoula Διαχειριστής
| |
| |
| Θέμα: Απ: H Ταρίφα Τετ Ιουλ 09, 2008 12:20 am | |
| - patatoula έγραψε:
- paliokoutavo έγραψε:
- patatoula έγραψε:
Ετσι εκανα! Εδωσα τελικα 100 ευρω αλλα του απαντησα καταλληλα και με το χιουμορ που διαθετω αν και ειμαι σιγουρη οτι δεν υδρωσε το αυτι του!!! Δεν τα λεω αυτα απο τσιγκουνια αλλα το ολο στυλ των παπαδων μου την δινει. Αυτοι ειναι οι εκπρόσωποι του Θεου;; εεε οχι!!!!! Kai ti tou apanthses ??? θα στα πω απο κοντα εμενα θα μου τα πεισ????? | |
|
| |
patatoula Διαχειριστής
| |
| |
| H Ταρίφα | |
|