| ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΟΧΙ ΠΛΑΣΤΙΚΑ... | |
|
+3ageladitsa paliokoutavo patatoula 7 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
patatoula Διαχειριστής
Αριθμός μηνυμάτων : 10694 Ηλικία : 50 (Τόπος) Από : το 3ο χωράφι αριστερά Registration date : 22/09/2007
| Θέμα: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΟΧΙ ΠΛΑΣΤΙΚΑ... Παρ Ιουλ 25, 2008 11:47 am | |
| ...οχι γόπες απο τσιγάρα σε θάλασσες και ακτές. Δεν σας καταλαβαίνω εσας τους καπνιστες!!!! Καταρχήν γιατι πρέπει βάζοντας την πετσετα μου στα βότσαλα ή στην άμμο μιας ωραιας παραλίας να κάθομαι πανω σε 10-20 σβημένα τσιγαρά; Αλήθεια εχετε σκεφτεί ποσο πολυ ρυπαίνετε με την πραξη σας αυτη το περιβαλλον;; Ένα τσιγάρο για να λιώσει θέλει τουλάχιστον 1-5 χρονια. Τόσος κοπος είναι να παρετε ενα μπουκαλακι με λίγο νερό και να το κανετε σταχτοδοχείο;; Πείτε μου πόσοι απο εσάς που καπνίζετε κανετε κατι τετοιο;; χμμμμμμμμ!!!!!!! Μάλλον κανένας!!! Χθες η ψάθα έμοιαζε σαν ένα μεγάλο τασάκι!!!!!!!!! Σκέτη αηδία!!!!!! | |
|
| |
paliokoutavo Πατάτα Τηγανιτή με Τυρί
Αριθμός μηνυμάτων : 2980 (Τόπος) Από : οπου θελω. Χμ! Registration date : 28/12/2007
| Θέμα: Απ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΟΧΙ ΠΛΑΣΤΙΚΑ... Παρ Ιουλ 25, 2008 12:16 pm | |
| apo to na kathese pano se 10-20 mpoukalia ... giati oute afta petiontai ... | |
|
| |
ageladitsa Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 2713 Ηλικία : 39 (Τόπος) Από : Εδώ, Εκεί, Παραπέρα . . . Παντού!!! Registration date : 27/09/2007
| Θέμα: Απ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΟΧΙ ΠΛΑΣΤΙΚΑ... Σαβ Ιουλ 26, 2008 2:28 am | |
| οοοοοοχι σκοπιδια οοοοοοοοοχι πλαστικα οοοοοοοοοχι καποτες σε 8αλασσες κι ακτες
ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΕ ΟΜΟΡΦΗ ΠΛΑΑΖ | |
|
| |
ageladitsa Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 2713 Ηλικία : 39 (Τόπος) Από : Εδώ, Εκεί, Παραπέρα . . . Παντού!!! Registration date : 27/09/2007
| Θέμα: Απ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΟΧΙ ΠΛΑΣΤΙΚΑ... Σαβ Ιουλ 26, 2008 2:41 am | |
| | |
|
| |
coursaros Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 15001 Ηλικία : 51 (Τόπος) Από : καμωμένος Registration date : 23/09/2007
| Θέμα: Απ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΟΧΙ ΠΛΑΣΤΙΚΑ... Σαβ Ιουλ 26, 2008 9:53 am | |
| | |
|
| |
coursaros Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 15001 Ηλικία : 51 (Τόπος) Από : καμωμένος Registration date : 23/09/2007
| |
| |
patatoula Διαχειριστής
Αριθμός μηνυμάτων : 10694 Ηλικία : 50 (Τόπος) Από : το 3ο χωράφι αριστερά Registration date : 22/09/2007
| |
| |
coursaros Συντονιστής
| |
| |
patatoula Διαχειριστής
| Θέμα: Απ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΟΧΙ ΠΛΑΣΤΙΚΑ... Δευ Ιουλ 28, 2008 7:58 am | |
| ουτε μπανιο εκανα ουτε εκατσα. Αστα!! Φετος δεν με βλεπω να κανω μπανια!!! | |
|
| |
ageladitsa Συντονιστής
| Θέμα: Απ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΟΧΙ ΠΛΑΣΤΙΚΑ... Δευ Ιουλ 28, 2008 2:15 pm | |
| εγω ειχα παει αρχες του καλοκαιριου να κανω μπανιο και ηταν ολα τοσο βρωμικα και η παραλια και η θαλασσα που συχαθηκα και δεν ξαναπηγα τωρα βεβαια ειμαι σαν το γαλα αλλα χεστικα αποτο να κολυμπαω στα σκουπιδια προτιμω αν μην ξαναπαω...
σαν τους αγγλους θα καταντησουμε θα κανουμε μπανιο σε λιμνες και μαυρα νερα... | |
|
| |
patatoula Διαχειριστής
| Θέμα: Απ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΟΧΙ ΠΛΑΣΤΙΚΑ... Δευ Ιουλ 28, 2008 2:27 pm | |
| - ageladitsa έγραψε:
- εγω ειχα παει αρχες του καλοκαιριου να κανω μπανιο και ηταν ολα τοσο βρωμικα και η παραλια και η θαλασσα που συχαθηκα και δεν ξαναπηγα
τωρα βεβαια ειμαι σαν το γαλα αλλα χεστικα αποτο να κολυμπαω στα σκουπιδια προτιμω αν μην ξαναπαω...
σαν τους αγγλους θα καταντησουμε θα κανουμε μπανιο σε λιμνες και μαυρα νερα... εισαι υπερβολικη νομιζω | |
|
| |
ageladitsa Συντονιστής
| Θέμα: Απ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΟΧΙ ΠΛΑΣΤΙΚΑ... Δευ Ιουλ 28, 2008 3:33 pm | |
| η υπερβολη ειναι το 2ο μου οονομα νομιζωωωω | |
|
| |
karoto Πατάτα Βραστή
Αριθμός μηνυμάτων : 54 Ηλικία : 50 (Τόπος) Από : λαχανόκηπο Registration date : 24/10/2007
| Θέμα: Απ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΟΧΙ ΠΛΑΣΤΙΚΑ... Τρι Ιουλ 29, 2008 7:34 am | |
| - patatoula έγραψε:
- ουτε μπανιο εκανα ουτε εκατσα. Αστα!! Φετος δεν με βλεπω να κανω μπανια!!!
ολο παραπονα εισαι.....τι να πουμε κι εμεις που δεν θα παμε διακοπες!!!!! | |
|
| |
paraponaki Πατάτα Φούρνου
Αριθμός μηνυμάτων : 478 Ηλικία : 52 (Τόπος) Από : ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Registration date : 12/10/2007
| Θέμα: Απ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΟΧΙ ΠΛΑΣΤΙΚΑ... Τετ Ιουλ 30, 2008 11:45 am | |
| Α!!!! ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΘΑΡΕΣ ΑΚΟΜΑ!! ΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΑΘΑ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΕΠΟΧΩΡΙ!!! ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΒΡΑΧΑΤΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ!! | |
|
| |
patatoula Διαχειριστής
| Θέμα: Απ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΟΧΙ ΠΛΑΣΤΙΚΑ... Τετ Ιουλ 30, 2008 11:58 am | |
| - paraponaki έγραψε:
- Α!!!! ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΘΑΡΕΣ ΑΚΟΜΑ!!
ΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΑΘΑ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΕΠΟΧΩΡΙ!!! ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΒΡΑΧΑΤΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ!! θες να μου πεις οτι εκει οι καπνιστες σβηνουν τις γοπες σε τασακια;; ρε συ παντου τα ιδια ειναι. ή μηπως στον καλαμο δεν συμβαινει κατι τετοιο;; | |
|
| |
Exivos Πατάτα Τηγανιτή με Τυρί
Αριθμός μηνυμάτων : 1538 Ηλικία : 59 (Τόπος) Από : 40παράληλος Registration date : 03/12/2007
| Θέμα: Απ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΟΧΙ ΠΛΑΣΤΙΚΑ... Τετ Ιουλ 30, 2008 12:10 pm | |
| Πες τα ρε καρότο .(σνίφ , σνίφ ) και εδώ μια απ’ τα ίδια είναι από τσιγάρα τουλάχιστον ……….. | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΟΧΙ ΠΛΑΣΤΙΚΑ... Τετ Ιουλ 30, 2008 1:26 pm | |
| Εγώ πάντως στο Αυλάκι που πάω μια χαρά καθαρά είναι |
|
| |
ageladitsa Συντονιστής
| Θέμα: Απ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΟΧΙ ΠΛΑΣΤΙΚΑ... Τετ Ιουλ 30, 2008 10:57 pm | |
| - Exivos έγραψε:
- Πες τα ρε καρότο .(σνίφ , σνίφ ) και εδώ μια απ’ τα ίδια είναι από τσιγάρα τουλάχιστον ………..
το καροτο να μην μηλαει πηγε με τον αντρατισ και 3 μερες καπου εγω τι να πω???? | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 478 Ηλικία : 52 (Τόπος) Από : ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Registration date : 12/10/2007
| Θέμα: Απ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΟΧΙ ΠΛΑΣΤΙΚΑ... Παρ Αυγ 01, 2008 11:43 am | |
| - halla έγραψε:
- Εγώ πάντως στο Αυλάκι που πάω μια χαρά καθαρά είναι
ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΜΟ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ; ΕΙΔΕΣ ΚΑΜΙΑ ΓΟΠΑ;ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΤΑΤΟΥΛΑ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΟΧΙ ΠΛΑΣΤΙΚΑ... Παρ Αυγ 01, 2008 11:45 am | |
| - patatoula έγραψε:
- paraponaki έγραψε:
ΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΑΘΑ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΕΠΟΧΩΡΙ!!! ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΒΡΑΧΑΤΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ!! θες να μου πεις οτι εκει οι καπνιστες σβηνουν τις γοπες σε τασακια;;
ρε συ παντου τα ιδια ειναι. ή μηπως στον καλαμο δεν συμβαινει κατι τετοιο;; ΕΓΩ ΓΟΠΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΠΑΝΤΩΣ | |
|
| |
patatoula Διαχειριστής
| Θέμα: Απ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΟΧΙ ΠΛΑΣΤΙΚΑ... Παρ Αυγ 01, 2008 11:57 am | |
| - paraponaki έγραψε:
- patatoula έγραψε:
- paraponaki έγραψε:
ΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΑΘΑ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΕΠΟΧΩΡΙ!!! ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΒΡΑΧΑΤΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ!! θες να μου πεις οτι εκει οι καπνιστες σβηνουν τις γοπες σε τασακια;;
ρε συ παντου τα ιδια ειναι. ή μηπως στον καλαμο δεν συμβαινει κατι τετοιο;; ΕΓΩ ΓΟΠΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΠΑΝΤΩΣ εισαι στραβη τοτε γιατι κι ο καλαμος εχει γοπες. μαλλον δεν το εχετε προσεξει γιατι δεν δινεται σημασια | |
|
| |
ageladitsa Συντονιστής
| Θέμα: Απ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΟΧΙ ΠΛΑΣΤΙΚΑ... Παρ Αυγ 01, 2008 11:15 pm | |
| προφανως αδιαφορισες γαι το χαος γυρω σου γαιτι εκει κι αν γινετε χαμος απο γοπες μεχρι αντε τωρα μην πω.... τεσπα το θεμα ειναι οτι κανενας δε προσεχει πια και καποτε θα το βρουμε μπροστα μας | |
|
| |
| ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΟΧΙ ΠΛΑΣΤΙΚΑ... | |
|