| Έτσι είναι η Ζωή!! | |
|
+4coursaros aerath paliokoutavo patatoula 8 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
patatoula Διαχειριστής
Αριθμός μηνυμάτων : 10694 Ηλικία : 50 (Τόπος) Από : το 3ο χωράφι αριστερά Registration date : 22/09/2007
| Θέμα: Έτσι είναι η Ζωή!! Παρ Σεπ 12, 2008 12:19 pm | |
| Σήμερα το πρωί κατά τις 10:30 χτύπησε το τηλέφωνο!! Ήταν ο ξάδελφος μου. Μου ανακοίνωσε οτι γέννησε η γυναίκα του!! Μετά τον πρόσφατο θάνατο του Θείου μου περιμέναμε τον μπόμπιρα πως και πως!! Χάρηκα τόσο πολύ που ήθελα να ουρλιάζω μεσα στο γραφείο ! Σκέφτομαι τι περίεργη που είναι η ζωή. Ένας φεύγει, άλλος έρχεται. Πριν 1,5 μήνα περίπου βρέθηκε η οικογένεια δίπλα στο Θείο μου, κι οταν τον χάσαμε τελικά, επηρεάστηκα τόσο πολύ που πριν φύγω διακοπές πήγα στα μαγαζιά και αγόρασα μόνο χρωματιστά ρούχα Ποια εγώ που τα τελευταία χρόνια δεν φοράω τίποτα άλλο εκτός απο μαύρα Έκανα μια βόλτα στα μαγαζιά κι ότι πορτοκάλι, κιτρινοκαφε και γαλάζιο είχε μείνει στα ράφια το αγόρασα. Βέβαια δεν φόρεσα ούτε τα μισά απο αυτά κι από οτι φαίνεται ούτε πρόκειται. Όταν συνήλθα απο το σοκ συνειδητοποίησα τον λόγω που έκανα αυτές τις αγορές Anyway ας αλλάξω καλύτερα θέμα . Χθες είχε γενέθλια "το άλλο μου μισό" δεν ήθελε με τίποτα να γιορτάσει γιατι δεν του αρέσει λεει που μεγαλώνει. Σιγά μην τον άφηνα ομως έτσι. Αγόρασα ενα προφιτερόλ και ένα γαλάζιο κεράκι το οποίο και τοποθέτησα ανάμεσα στα σου. Τώρα θα μου πείτε γενέθλια χωρις τούρτα γίνεται;; Κι όμως γίνεται. Ως πρακτικό άτομο που είμαι προτίμησα το γλυκό που θα τρώγαμε με ευχαρίστηση... Ήρθε και η μικρή πατατοαδελφή σπίτι. Μαγειρέψαμε και τον περιμέναμε να επιστρέψει απο την δουλεια Φάγαμε, ήπιαμε, γελάσαμε, του δώσαμε τα δώρα του, του είπαμε το τραγουδάκι και έσβησε το κεράκι Ωραία πράγματα!!!!! Άντε να είμαστε καλά να γιορτάσουμε και του χρόνου!!!!!!!! | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Έτσι είναι η Ζωή!! Παρ Σεπ 12, 2008 1:03 pm | |
| Xρονια πολλά στο παρθενάκι, να το χαίρεσαι και να το καμαρώνεις! Και, Ξένια... δοκίμασε και κόκκινο πρέπει να σου πηγαίνει! |
|
| |
patatoula Διαχειριστής
Αριθμός μηνυμάτων : 10694 Ηλικία : 50 (Τόπος) Από : το 3ο χωράφι αριστερά Registration date : 22/09/2007
| Θέμα: Απ: Έτσι είναι η Ζωή!! Παρ Σεπ 12, 2008 1:31 pm | |
| - halla έγραψε:
- Xρονια πολλά στο παρθενάκι, να το χαίρεσαι και να το καμαρώνεις! Και, Ξένια... δοκίμασε και κόκκινο πρέπει να σου πηγαίνει!
ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!!!!!! οσο για το κοκκινο θα δουμε σιγα σιγα τα χρωματα!! | |
|
| |
paliokoutavo Πατάτα Τηγανιτή με Τυρί
Αριθμός μηνυμάτων : 2980 (Τόπος) Από : οπου θελω. Χμ! Registration date : 28/12/2007
| |
| |
aerath Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 12086 Ηλικία : 39 (Τόπος) Από : θέωση είμαι Registration date : 19/11/2007
| Θέμα: Απ: Έτσι είναι η Ζωή!! Παρ Σεπ 12, 2008 3:11 pm | |
| να σας ζησει αγαπηηηηηηηη | |
|
| |
patatoula Διαχειριστής
| Θέμα: Απ: Έτσι είναι η Ζωή!! Παρ Σεπ 12, 2008 3:12 pm | |
| | |
|
| |
coursaros Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 15001 Ηλικία : 51 (Τόπος) Από : καμωμένος Registration date : 23/09/2007
| Θέμα: Απ: Έτσι είναι η Ζωή!! Παρ Σεπ 12, 2008 10:53 pm | |
| Να σας ζήσει!!! Να τον δείτε και γαμπρούλη!!! Και σε λίγες μέρες, εγώ γίνομαι για ακόμα μια φορά θείος.... Χιχιχιχι | |
|
| |
Exivos Πατάτα Τηγανιτή με Τυρί
Αριθμός μηνυμάτων : 1538 Ηλικία : 59 (Τόπος) Από : 40παράληλος Registration date : 03/12/2007
| Θέμα: Απ: Έτσι είναι η Ζωή!! Σαβ Σεπ 13, 2008 8:28 am | |
| Έτσι , παράξενη είναι η ζωή , φεύγει ένας άνθρωπος από κοντά μας , και τότε ψάχνουμε μέσα μας να βρούμε τον εαυτό μας , προσπαθούμε να κάνουμε πράγματα που θα μας κάνουν να ξεχαστούμε για λίγο, καμιά φορά τα καταφέρνουμε , άλλες πάλι όχι . Και ξαφνικά χτυπάει το τηλέφωνο , μας ανακοινώνεται Η άφιξη ενός νέου μέλους , και τότε χαμογελάμε , χαιρόμαστε , δεν ξεχνάμε το κακό απλά αυτό εξομαλύνεται και γίνετε ποιο αποδεκτό πλέον ………παράξενη ζωή ………..μια ζωή με πράγματα που έρχονται και φεύγουν από κοντά μας , και είναι αυτά που μας κάνουν να νιώθουμε και να ζούμε ,τελικά έτσι είναι η ζωή ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..Να σας ζήσει ο μπόμπιρας !!! να τον χαίρεστε και να τον δείτε γαμπρό !!. …….σαν πολλοί παρθένοι δεν μαζευτήκαμε εδώ μέσα !!!! να το χαίρεσαι το άλλο σου μισό Ξένια μου και του χρόνου
Ξένια …..σου είπα ότι σ’ αγαπάω ; | |
|
| |
paraponaki Πατάτα Φούρνου
Αριθμός μηνυμάτων : 478 Ηλικία : 52 (Τόπος) Από : ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Registration date : 12/10/2007
| Θέμα: Απ: Έτσι είναι η Ζωή!! Σαβ Σεπ 13, 2008 11:48 pm | |
| ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΑΝΙΨΑΚΙ ΠΑΤΑΤΟΥΛΑ!!! ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΠΩΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ "ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΝ ΕΒΛΕΠΕ ΤΟ ΕΓΓΟΝΗ ΤΟΥ!!! ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ!!!ΕΓΓΡΑΨΕΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ !!! ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΣΟΥ | |
|
| |
ageladitsa Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 2713 Ηλικία : 39 (Τόπος) Από : Εδώ, Εκεί, Παραπέρα . . . Παντού!!! Registration date : 27/09/2007
| Θέμα: Απ: Έτσι είναι η Ζωή!! Κυρ Σεπ 14, 2008 4:54 pm | |
| Εγω θα μιλησω μονο για το παιδακι δεν ειναι τελειο να γινεσε θεια; να ξερεις οτι θα σ'αγαπησει αλλα δε χρειαζεται να το εχεις συνεχεια κοντα σου.... ελπιζω μονο να του δωσετε ενα ωραιο ονομα που να μην ντρεπεται το παιδι να το ξεστομισει.... να σας ζήσει τον bebe!!!! | |
|
| |
patatoula Διαχειριστής
| Θέμα: Απ: Έτσι είναι η Ζωή!! Δευ Σεπ 15, 2008 7:16 am | |
| - Exivos έγραψε:
Ξένια …..σου είπα ότι σ’ αγαπάω ; δεν μου το ειπες!! κι εγω σε αγαπαω!!!!!! | |
|
| |
patatoula Διαχειριστής
| Θέμα: Απ: Έτσι είναι η Ζωή!! Δευ Σεπ 15, 2008 7:18 am | |
| | |
|
| |
aerath Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 12086 Ηλικία : 39 (Τόπος) Από : θέωση είμαι Registration date : 19/11/2007
| Θέμα: Απ: Έτσι είναι η Ζωή!! Δευ Σεπ 15, 2008 9:11 am | |
| tsonta tsonta!!!!! | |
|
| |
Exivos Πατάτα Τηγανιτή με Τυρί
Αριθμός μηνυμάτων : 1538 Ηλικία : 59 (Τόπος) Από : 40παράληλος Registration date : 03/12/2007
| Θέμα: Απ: Έτσι είναι η Ζωή!! Δευ Σεπ 15, 2008 9:56 am | |
| Χαχαχαχαχ Στέλλααααααααααααααααα | |
|
| |
angelos68 Πατάτα Φούρνου
Αριθμός μηνυμάτων : 358 Ηλικία : 56 Registration date : 09/10/2007
| Θέμα: Απ: Έτσι είναι η Ζωή!! Τετ Σεπ 17, 2008 7:18 am | |
| Κατι παρ`ομοιο ειχε τυχει σε εναν κολλητο μου φιλο. Μια βδομαδα πριν γεννησει η γυναικα του το 2000 χριστουγενα τον γυιο τους, τον Δημητρακη,εχασε τον πατερα του τον Δημητρη. Και τοτε ειχαμε ολοι και το λεγαμε τα αδερφια του ,οι φιλοι και οι συγγενεις .Ενας Δημητρης εφυγε ,ενας Δημητρης ηρθε.
Να σας ζησει και γερός να`ναι ο μικρος Αναστασης. | |
|
| |
patatoula Διαχειριστής
| Θέμα: Απ: Έτσι είναι η Ζωή!! Τετ Σεπ 17, 2008 7:20 am | |
| Σε ευχαριστουμε πολυ Αγγελε!!! | |
|
| |
angelos68 Πατάτα Φούρνου
Αριθμός μηνυμάτων : 358 Ηλικία : 56 Registration date : 09/10/2007
| Θέμα: Απ: Έτσι είναι η Ζωή!! Τετ Σεπ 17, 2008 7:21 am | |
| Α και να χαιρεσαι και το ετερον ημισυ και πες του να μη πολυσκοτιζεται που μεγαλωνει,αλλα να χαιρεται που ειναι υγιης και που εχει εναν ανθρωπο να του ''αναβει'' το ''κερακι'' (για σενα μιλαω) | |
|
| |
patatoula Διαχειριστής
| Θέμα: Απ: Έτσι είναι η Ζωή!! Τετ Σεπ 17, 2008 7:23 am | |
| χαχα α χαχαχαχαχα ναι ναι το κερακι μενει αναμενο α χαχαχαχα σε ευχαριστω και παλι | |
|
| |
| Έτσι είναι η Ζωή!! | |
|