Σκέφτομαι πολλές φορές πως η μοναξιά δεν με φοβίζει! Ομως γίνεται κατι στην ζωη μου και με ταρακουναει σαν να μου λεει να ξυπνησω και να δω καθαραροτερα!!!
Και ναι παραδεχομαι πως καποτε ειχα σχεδια για μενα!!! Η οικογενεια μου ειναι αγαπημενη και μια τετοια σε μικρη ηλικια σκεφτομουν πως ηθελα να κανω κι εγω!!! Περιμενα τον πρίγκιπα μου να ερθει να με κλεψει και να με αγαπαει για παντα!!!
Μονο που τελικα στην ζωη μου ηρθαν αναποδα και οσοι πριγκιπες ηρθαν να με βρουν εγιναν βατραχια στο τελος!!!! Παει μεγαλωσα και απετω τωρα καποια πραγματα!! Δεν νομιζω πως ο σεβασμος, η συνεννοηση η επικοινωνια και ο ερωτας ειναι παραλογα!!!! Σας προλαβαινω πριν σκεφτειτε κατι αρνητικο!!! Οσο για την αγαπη κραταω επιφυλαξεις!!! Δεν ξερω αν πρεπει να πιστεψω πως υπαρχει τελικα!!
Η μηπως ο καθε ενας την αντιλαμβανεται και την προσφερει με διαφορετικο τροπο; Ισως να φταιω κι εγω!!! Μπορει να μην ειμαι ικανη να αγαπηθω οπως ονειρευομουν!!
Μπορει να εχω γεννηθει μονο για να υπαρχουν αυτοι οι κυριοι στην ζωη μου που μονο με πονανε και ζουν απο τον πονο αυτο.Οπως οι βρυκολακες που θελουν να σου ρουφαν το αιμα!!! Αναρωτιεμαι τελικα αξιζει να ελπιζω η να σβησω οτι αγνο εχει μεινει ακομα μεσα μου;[img]
coursaros Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 15001 Ηλικία : 51 (Τόπος) Από : καμωμένος Registration date : 23/09/2007
πάψε να σκέφτεσαι αρνητικά και κοίταξε μπροστά ,και όλα θα πάνε καλύτερα ..... άκου με
α, και που είσαι έλα να το τραγουδήσουμε παρέα https://www.youtube.com/watch?v=_EwnYrAghsI&feature=related
μη μασάς
noisette Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 506 Ηλικία : 45 Registration date : 24/09/2007
Θέμα: Απ: Απο πρίγκιπας βατραχος και...τουμπαλιν!!!! Παρ Ιουν 11, 2010 11:51 am
Υπάρχουν τρείς πολυφορεμένες ατάκες που χρησιμοποιούμε όλοι μας σε τέτοιες περιπτώσεις:
- η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.
- όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ θα συνωμοτήσει το σύμπαν με το μέρος σου.
- άμα κυνηγάς κάτι αυτό σου φεύγει, γι'αυτό άστο να πάει μόνο του.
Η αισιοδοξία σε "ολο της το μεγαλείο" στις δύο πρώτες και μια τρίτη με μια μικρή τάση αισιοδοξίας δηλαδή έχει ο θεός άστο και θα γίνει!!!
Πρέπει δηλαδή να είμαστε αισιόδοξοι ότι τα πράγματα που μας στεναχωρούν θα αλλάξουν!!! Το ερώτημα είναι πόσο καιρό θα πάρει για να γίνει το μεγάλο θετικό μπαμ σε αυτό που μας στεναχωρεί;;;
Εγώ θεωρώ ότι Πρίγκηπες δεν υπάρχουν!!! και όχι δεν τους πάτησε το τρένο..απλά δεν μπορείς να βρείς αυτό που σου ταιριάζει και το θεωρείς "ιδανικό" και να είναι πάντα έτσι θα αλλάξει και ας λέμε ότι ο άνθρωπος δεν αλλάζει!!!
Η λύση;;;
Δεν υπάρχει συνταγή και ας λέμε όλοι "..και εμένα η ίδια περίπτωση και κινήθηκα έτσι"
Η συμβουλή;;
Γερό στομάχι και υπομόνή!!!!
..και ας ελπίσουμε γιατί πάντα πρέπει να ελπίζουμε σε ένα happy end!!!!!
Exivos Πατάτα Τηγανιτή με Τυρί
Αριθμός μηνυμάτων : 1538 Ηλικία : 59 (Τόπος) Από : 40παράληλος Registration date : 03/12/2007
Εχουν δίκιο οι προηγούμενοι. Ολοι τους όταν τους ερωτευόμαστε είναι πρίγκιπες χωρίς ν'αναγνωρίζουμε επάνω τους κανένα ελάττωμα όταν όμως παρέλθει ο έρως και ανοίξουμε πιο καλά τα μάτια μας βλέπουμε ότι μοιάζουν με βάτραχοι σε άλογο πριγκιπικό. Το θέμα είναι πόσο υπομονή και κουράγια έχουμε ν'αντέξουμε αυτά τα ελαττώματα γιατί για ν'αλλάξουν μην το συζητάς! Απλά πιο προσγειωμένη να'σαι! Δεν υπάρχει τέλειος άντρας όπως και τέλεια γυναίκα!
Φιλιά θαλασσινά
patatoula Διαχειριστής
Αριθμός μηνυμάτων : 10694 Ηλικία : 50 (Τόπος) Από : το 3ο χωράφι αριστερά Registration date : 22/09/2007
loipon xenia mi sxoliaseis pote xana loipon.... etoimase ta xirafakia kai autoknona! opoios de pisteuei stin kai stin agapi tote den exei tipota na perimenei opote xekina a!kai mi xexaseis 2 pragmata. 1)grapse mou to amaxi sou pls!!!!kai 2)an breis kapoion min mas grapseis pali (an kai twra xesmeni me exeis, o baptistiras sou kolumpise simera!!!)
patatoula Διαχειριστής
Αριθμός μηνυμάτων : 10694 Ηλικία : 50 (Τόπος) Από : το 3ο χωράφι αριστερά Registration date : 22/09/2007
Θέμα: Απ: Απο πρίγκιπας βατραχος και...τουμπαλιν!!!! Δευ Ιουν 21, 2010 9:11 am
αγαπητή μου, αυτό το παραμύθι που έγραψες το έχω πει κι εγώ πολλές φορές στον εαυτό μου κι εγώ αλλά και πολλές άλλες γυναίκες, πολλές φορές και άντρες. Κάνεις όμως λάθος, όπως έκανα κι εγώ. Το να πέρνουμε το ρόλο του θύματος είναι σαφώς πιο εύκολος κολλάμε και το παραμυθάκι, συζητάμε ατελείωτες ώρες με τις κολλητές μας και στο τέλος καταλλήγουμε στο ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ και ουφ το βγαλα από μεσα μου, ας κοιμηθώ τώρα ήρεμη. Την επόμενη το ίδιο σκοινικό μέχρι να περάσει ο καιρός να γνωρίσουμε τον επόμενο πρίγκιπα που μετά θα εξελιχθεί σε βάτραχο! Έχεις σκεφτεί όμως το ενδεχόμενο η αιτία που το παραμύθι σου δεν έχει αίσιο τέλος να φταίς εξίσου και εσύ εκτός από τον πρίγκιπα βάτραχό σου? Έχει προσπαθήσει ποτέ να κάνεις μία σχέση απελευθερωμένη από τα γυναικεία πρέπει σου και τα μή της μαμά σου ή της κολλητή σου? Έχεις προσπαθήσει ποτέ να δεχτείς τον άλλον έτσι όπως είναι? Έχεις προσπαθήσει ποτέ να σε δεχτεί ο άλλος έτσι ακριβώς όπως είσαι? μην βιαστείς να απαντήσεις, απλά σκέψου το!!
patatoula Διαχειριστής
αχ βερα μου απαντας ετσι γιατι δεν με γνωριζεις... δεν εχω πει ποτε με την εννοια που το αναφερεις πως οι αντρες ειναι μαλακες... Παντα νευριαζω με την αποψη αυτη των γυναικων οπως και των αντρων παραλληλα που μας λενε "φουτανες"
Φυσικα και φταιω κι εγω σε ενα βαθμο για το τελος της καθε ιστοριας μου... Ακομα κι οταν ανεχομαστε ή δεν βλεπουμε την πραγματικοτητα και ζουμε στον κοσμο μας και οι ιδιοι φταιμε για αυτο...
Οι σχεσεις μου ολες ηταν το αντιθετο απο το προτυπο της οικογενειας μου... φαντασου πως σε σχεση 8 ετων την οποια ειχα ποτε δεν ζητησα γαμο... !!!
ακουω τους δικους μου και τις φιλες μου αλλα κανω παντα το αντιθετο... αυτο που εγω θεωρω σωστο για μενα... Να σου πω οτι οι γονεις μου ποτε δεν μου ειπαν "πρεπει να παντρευτεις"
Ποτε δεν προσπαθησα να αλλαξω το ταιρι μου και τον δεχομουν με οποια ελλατωματα ειχε πραγμα που εχω ζησει κι εγω βεβαια. Οπως εχω ζησει και το αντιθετο, το να θελει ο αλλος να με αλλαξει!!!
Στο τελευταιο ισως να εχεις καπου ενα δικιο... Καποτε προσπαθουσα να γινω αυτο που ο αλλος ηθελε... Το αποτελεσμα ηταν να σπασω καποια στιγμη ... Αυτο εχει αλλαξει με τα χρονια, εξαλλου δεν ειμαι πια παιδι... (35 ετων)
Ενα ειναι το σιγουρο και δεν το ειπες, οτι φταιμε για τις επιλογες μας... αντρες υπαρχουν, κοιταμε παρακατω...!!!
Σε ευχαριστω που απαντησες!!
βέρα Πατάτα Φούρνου
Αριθμός μηνυμάτων : 368 Ηλικία : 41 (Τόπος) Από : ΚΡΗΤΗ Registration date : 29/09/2008
Θέμα: Απ: Απο πρίγκιπας βατραχος και...τουμπαλιν!!!! Τρι Ιουλ 27, 2010 8:23 am
οι ισσοροπίες είναι πολύ λεπτές σε μία σχέση, το σίγουρο είναι οτι δεν πρέπει να χάνουμε τον εαυτό μας, όσο τέλειο και να θέλουμε να τον παρουσιάσουμε σίγουρα κάποια στιγμή θα βγει στην επιφάνεια ο πραγματικός!! πρέπει να μάθουμε να τον αγαπάμε έτσι όπως είναι, μόνο με αυτό τον τρόπο θα μας αγαπήσουν οι άλλοι πραγματικά και εμείς φυσικά τον άλλον. Θεωρίες θα μου πεις τώρα, θα συμφωνήσω, αλλά τελικά μόνο αυτός ο δρόμος είναι ο σωστός για όλους μας, δύσκολο να το πετύχεις αλλά αξίζει τον κόπο και μόνο η προσπάθεια!! σου εύχομαι καλή συνέχεια, δεν θα σου ευχηθώ να βρεις τον πρίγκιπά σου ( κατά την άποψή μου πρίγκιπες υπάρχουν, αρκεί να πιστεύουμε οτι κι εμείς είμαστε πριγκίπισσες) αλλά θα σου ευχηθώ η κάθε μέρα που περνάει να είναι σαν μια μικρή γιορτή, είτε είσαι μόνη είτε με παρέα, την καλημέρα μου
patatoula Διαχειριστής
Θέμα: Απ: Απο πρίγκιπας βατραχος και...τουμπαλιν!!!! Τρι Ιουλ 27, 2010 11:00 am
Κανεις δεν ειναι τελειος!! Αυτο ειναι το μονο σιγουρο.. Ολοι εχουμε ελλατωματα που καποιοι τα βλεπουν μεγαλα και καποιοι αλλοι ασημαντα!!!
Οσο για αυτο που λες πως πρεπει να αγαπησουμε τον εαυτο μας θεωρω οτι κανεις δεν αγαπαει τιποτα περισσοτερο απο τον εαυτο του σαν πρωτη φαση...Μονο οι ψυχικα διαταραγμενοι δεν τα πανε καλα με τους ιδιους...!!!
Πριγκιπες δεν υπαρχουν πια... χαλασε ο κοσμος... υπαρχει ομως η ελπιδα πως θα βρουμε κι εμεις το βατραχι το οποιο ομως θα αγαπησουμε γιατι δεν τθα ειναι τοσο "ασχημο" στα ματια μας!!!
καλημερα και σε εσενα!!
βέρα Πατάτα Φούρνου
Αριθμός μηνυμάτων : 368 Ηλικία : 41 (Τόπος) Από : ΚΡΗΤΗ Registration date : 29/09/2008
Κανεις δεν ειναι τελειος!! Αυτο ειναι το μονο σιγουρο.. Ολοι εχουμε ελλατωματα που καποιοι τα βλεπουν μεγαλα και καποιοι αλλοι ασημαντα!!!
Οσο για αυτο που λες πως πρεπει να αγαπησουμε τον εαυτο μας θεωρω οτι κανεις δεν αγαπαει τιποτα περισσοτερο απο τον εαυτο του σαν πρωτη φαση...Μονο οι ψυχικα διαταραγμενοι δεν τα πανε καλα με τους ιδιους...!!!
Πριγκιπες δεν υπαρχουν πια... χαλασε ο κοσμος... υπαρχει ομως η ελπιδα πως θα βρουμε κι εμεις το βατραχι το οποιο ομως θα αγαπησουμε γιατι δεν τθα ειναι τοσο "ασχημο" στα ματια μας!!!
καλημερα και σε εσενα!!
διαφωνώ!! αλλά αφού επιμένεις.......
patatoula Διαχειριστής
Θέμα: Απ: Απο πρίγκιπας βατραχος και...τουμπαλιν!!!! Τετ Ιουλ 28, 2010 8:15 am
διαφωνεις για τους πριγκιπες;;; Δεν χρειαζεται να συμφωνουμε εξαλλου!!!
βέρα Πατάτα Φούρνου
Βάλε φωτιά σε ό,τι σε καίει, σε ό,τι σου τρώει την ψυχή, υπάρχει ακόμα κάτι που δεν έχει χαθεί!
άσχετο με το θέμα αλλά αυτό το τραγούδι το λατρεύω, εχθές μάλιστα είχα πάει στον Αγγελάκα σε μια συναυλία του, ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ και το τραγούδι μοναδικο, ειδικά όταν το ακούς ζωντανά!
βέρα Πατάτα Φούρνου
διαφωνεις για τους πριγκιπες;;; Δεν χρειαζεται να συμφωνουμε εξαλλου!!!
είσαι σε μια φάση που τα ακυρώνεις όλα για να νιώσεις καλύτερα επειδή έπρεπε να έχεις έναν πρίγκιπα να σου δίνει αγάπη και τελικά δεν τον έχεις, δεν σημαίνει όμως οτι δεν υπάρχουν πρίγκιπες ή οτι δεν υπάρχει η αγάπη, η αγάπη υπάρχει παντου, απλά ο κάθε ένας την αντιλαμβάνετε με τον δικό του τρόπο, αν αγαπούσαμε όλοι τον εαυτό μας όπως θα πρεπε δεν θα υπήρχαν αυτές οι αμφιβολίες περί αγάπης!!! Την φάση που περνάς την έχουμε περάσει οοοοοολοι μας πιστεύω εδώ μεσα, είναι θέμα χρόνου λοιπόν να ξαναρχίσεις να πιστεύεις οτι υπάρχει αγάπη αλλά πρίγκιπες!!!!
ageladitsa Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 2713 Ηλικία : 39 (Τόπος) Από : Εδώ, Εκεί, Παραπέρα . . . Παντού!!! Registration date : 27/09/2007
Θέμα: Απ: Απο πρίγκιπας βατραχος και...τουμπαλιν!!!! Δευ Αυγ 02, 2010 11:42 am
οι αντρες και οι γυναικες πιστευω οτι ειναι τα ιδια οντα και ισα πλασματα. το παν ειναι να μαθουμε να σκεπτομαστε απλα και να χαιρομαστε την ζωη. Μια γυναικα μου ειπε στις διακοπες μου οτι η ζωη ειναι μικρη και μια μεγαλη ΣΚΥΛΑ που για να σου κανει τα χατηρια πρεπει να την πιασεις απο τα μαλλια και να την πατησεις κατω... μπορει να φαινεται ασχετο αλλα αν σκεφτομαστε απλα και λεμε παντα αυτο που νοιωθουμε νομιζω οτι αυτο το αντρες απο τον Αρη και γυναικες απο την Αφροδιτη θα γινοταν πολυ απλα ανθρωποι της γης... λοιπον για μενα οι αντρες ειναι απλα οντα και οχι βατραχια μερικες φορες ανακαλυπτα οτι εγω τους ετρεχα σε φυγη η οτι η συμπεριφορα μου ηταν ανεξηγητη και καταπιεζα τα θελω μου και τις αποψεις μου. τωρα θα μου πεις πιο ειναι το διδαγμα απο αυτο? ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΕ, ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ. Οσο για τους πριγκιπες οσο υπαρχουν μαγεμενα μηλα και κακιες μαγησσες θα υπαρχουν κι αυτοι!!!
noisette Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 506 Ηλικία : 45 Registration date : 24/09/2007