ολη η ζωη μου ..μια πατατα...!!!συγκεκριμενα το σαιτ της πατατουλας!!!
εχω γραφτει απο τον νοεμβρη κ καθε μερα αγαπαω κ πιο πολυ αυτο το μερος...μερος;;;λαθος,λαθος...ειναι το παιδι μου...το αγαπαω κ το νοιαζομαι...κι εχω αποκτησει μια ψυχωση με αυτο,μια αρρωστεια...
κι οταν λεω αρρωστεια εννοω οτι οταν γυρναω σπιτι η πρωτη μου κινηση ειναι να αναψω τον υπολογιστη..μεχρι να φορτωσει εχω φτιαξει καφε κι εχω βαλει ενα πιατακι(:elephant: )φαι...
καθομαι ατελειωτες ωρες(ακομα κ μεχρι χαραματα παρολο που 8,30 χτυπαω καρτα)...εχω παραμελησει φιλους κ γνωστους...εχω παψει να μπαινω σε καποια σαιτ κ σε αλλα παλι εχω ελλατωσει τη συμμετοχη μου....
αλλα ολα αυτα μαλλον τα εχουν καταλαβει οι περισσοτεροι...
αυτο που ισως να μην υποπτευονται ειναι οτι πλεον η ψυχολογια μου εχει να κανει με το πως περναω στην πατατα....
και σημερα η αληθεια ειναι οτι στεναχωρηθηκα παρα πολυ...
https://patatoula.all-up.com/forum-f2/topic-t922.htmεδω ειναι ο λογος που στεναχωρηθηκα,γιατι διαπιστωσα οτι αυτο που εμενα με κανει να περναω καλα κι ειναι η παρουσα μου ενδιαφερουσα ασχολια ...αυτο κανει πολλους να ξενερωνουν,να βαριουνται,να αδιαφορουν κλπ κλπ
δεν ειχα ορεξη να απαντησω σε πολλα θεματα μετα...
σκεφτηκα οτι μπορει εγω με την παρειτσα μου να κανω τον χαβαλε μου αλλα καποιοι "ενοχλουνται"....
ποια η θεση μου;;οποιες λυσεις κ να βρεθουν (η πιο προσφατη το τσατ του φορουμ
https://patatoula.all-up.com/forum-f27/topic-t943.htmοποιες λυσεις λοιπον κ να βρεθουν δεν μπορουν να συγκριθουν με την ελευθερια που πιστευα οτι ειχα...ελευθερια να βιαζω θεματα κ ποστ που με την σειρα τους εκμεταλλευονται την ελευθερια του αναγνωστη να εχει ενα καθαρο φορουμ
κανενα τσατ δεν μπορει να συγκρινει την συζητηση περι καπνισματος που εμπεριεχει μεσα οτι η halla το εχει κλειδωμενο...
που ο κουρσαρος λεει τα περι επικαιροτητας που αμφιβαλλω αν κι εκεινος τα διαβαζει κ πεταγομαι σαν τσουτσου
που με καθε ευκαιρια τα γνωστα ρεμαλια μελη φλερταρουν μεταξυ τους κ το κανουν τσοντα τσοντα
που σε ενα ασχετο θεμα εμεις λεμε για το πως περασαμε στο σινεμα,στο τσιπουραδικο,στο τυροπιταδικο ...κ παει λεγοντας!!!
που σε καθε ευκαρια οτι θυμαμαι χαιρομαι κ σας προτεινω να παμε κι εμεις εκει (πχ στο αλλου,σινεμα,καρτ,μποουλινγκ,πιστα κλπ κλπ)
που χιλια δυο που αν κατσω να τα σκεφτω θα αργησω για τη δουλεια...
εχει τυχει να κατσω να διαβασω κανα πιο παλιο θεμα κ ο βιασμος του ηταν πολυ πιο απολαυστικος απο το ιδιο το θεμα!!!
κ να γινω κ λιγο κακια τωρα...χεστηκα αν ενα θεμα που δεν ειναι ενδιαφερον καθολου το βιαζω κ δεν σκεφτομαι το ενα το πολυ δυο ατομα που θα ηθελε να το διαβασει κι εμεις εχουμε γραψει 10σελιδες με διαφορες ασχετες ********...ναι ναι χεστηκα..γιατι ξερω οτι σε αυτες τις σελιδες ειναι πολυ περισσοτερα τα ατομα που γελασαν κ διασκεδασαν ...οποτε καλυτερα απο το να εμενε με μια δυο απαντησεις κ τερμα...
ισως πειτε οτι σκεφτομαι εγωιστικα...δεν αμφιβαλλω,ισως ειναι ετσι...αλλα ο στοχος της ξενιας ηταν να φτιαξει ενα χωρο που να περναμε καλα...αν πηδαω ενα θεμα δε σημαινει οτι δε σεβομαι τον χωρο ή τα μελη..
βεβαια ολα εχουν ενα οριο...γι'αυτο αλλωστε σε πολυ σοβαρα θεματα προτιμω να μην απανταω καθολου(εξαλλου γι'αυτο δεν βαζω θεματα που δε λεει να τα βιασειςπχθανατους,θρησκειες κλπ)
αυτον τον χωρο τον λατρευω,δεν βαριεμαι να το λεω..κ τον λατρευω γιατι πολυ απλα λατρευω τα ατομα που εχουμε μια στενη σχεση εδω μεσα...
δεν μπορουσα ποτε να φανταστω οτι απο το νετ θα ειχα ποτε κολλητιλικια με καποιον...κι ομως...
παραδειγμα την halla δεν την αισθανομαι απλα κολλητη...θα ελεγα σαν αδερφη μου(οσο παρανοικο κι αν ακουγεται,απλα σκεφτειτε οτι καποιοι ανθρωποι δενουν μαγικα)(αν κ αυτη με γουσταρει ερωτικα κι οχι αδελφικα
)
οπως επισης δεν φανταζομουν οτι θα εδενα τοσο με την patatoula γιατι πολυ απλα θα μπορουσε να ηταν μαμα μου
,α ρε ξενια,να δω ποτε θα σε παντρεψω(γιατι αν κανεις αλλη κουμπαρα θα σε φαω) για να παρω επιτελους την θεση σου
για τον coursaro δεν το συζητω,ειναι η εμπνευση μου κι ανυπομονω να βλεπω τι μου εχει απαντησει!!!!!!!!σ'αγαπαω ρε βλαμενοοοοοοο
το ρεμαλακι μου ειναι η ηδονη μου,εχει καλυψει το δευτερο σημαντικο κεφαλαιο της ζωης μου κ πληροι απολυτα κ το πρωτο(για να μην σας μπερδευω,το πρωτο ειναι το χιουμορ κ το 2ο το σεξ
ο exivos εχει πιασει το νοημα των φορουμ κ προσωπικα μαμιομαστε(αυτο δε σημαινει το πμ;;
ειναι σουπερ ατομο κ κριμα που δεν το δειχνει τοσο οσο το βλεπω εγω κ δημοσια
μου αρεσει να πειραζω τον αντρεα γιατι ειναι φιγουρινι
να ανοιγω θεματα που μας ξεσηκωνουν γιατι αφορουν τα φυλα κ τις ανθρωπινες σχεσεις...κ σε αυτα τα θεματα γουσταρω να βλεπω τις απαντησεις του αγγελου 68,μιλα η φιλοσοφια βρε αδερφε
οπα,μπηκα παλι στο τρυπακι να μιλαω για μελη ονομαστικα,δεν σβηνω οτι εγραψα αλλα δεν θα συνεχισω γιατι θα πρεπει να γραψω για ολους...
απ'οτι καταλαβαινετε για εμενα δεν ειναι ενα σαιτ,ενα φορουμ,κατι νετ τελοσπαντων...ειναι ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ που επειδη δεν εχουμε τη δυνατοτητα να τα λεμε απο κοντα τα λεμε απο εδω,εξαλλου η φαση ειναι οταν το θεμα αφορα το παιδι του πασχαλη κι εγω γραφω θελω σεξ!!!!
σε αυτο το αρθρο δεν με απασχολει να σχολιασετε αν ειναι καλο να πηδαμε θεματα ή οχι,εξαλλου παρακαλεσα να μου πειτε τη γνωμη σας κ τις προτασεις σας στο θεμα που ανοιχτηκε...
εγω απλα ηθελα να ξαναεπισημανω οτι καθε φορα που μου λενε εμμεσως οτι εχω κανει το φορουμ σκατα να θυμαστε οτι εγω σας εχω γραμενους στο σημειο τζι μου,κι οτι τα ατομα που θελω να εχω επαφες απο εδω τα εχω κι εξω,τα εχω στο μσν μου,τα εχω στην καρδια μου,κι οσα δεν ειναι ηδη στα δυο πρωτα ειναι στο τριτο!!!