| Αρθρο στη σημερινή LIFO | |
|
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Αρθρο στη σημερινή LIFO Σαβ Δεκ 13, 2008 4:51 pm | |
| Τα παιδιά και σήμερα ήταν στους δρόμους, και θα είναι και αύριο. Και δεν ξέρω για πόσο ακόμα. Αυτό πραγματικά μου δίνει ελπίδα. Και ας σπάσουνε ότι δεν σπάσανε οι αλλοι. Ολοκληρο το κτίριο της βουλής μαζί με αυτούς μέσα. Α. Ξέχασα! ειναι η πολιστική μας κληρονομιά! Α ρε γίδια! |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Αρθρο στη σημερινή LIFO Σαβ Δεκ 13, 2008 6:03 pm | |
| |
|
| |
coursaros Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 15001 Ηλικία : 51 (Τόπος) Από : καμωμένος Registration date : 23/09/2007
| Θέμα: Απ: Αρθρο στη σημερινή LIFO Κυρ Δεκ 14, 2008 2:33 am | |
| Ρε καθίκια. Τι καίτε; Το "χαμόγελο του παιδιού"; Για ποιον; Για τον Αλέξη; Απέναντι είναι και σας χαμογελάει. Δεν τον βλέπετε ρε αλήτες...κρανοεγκέφαλοι; Τι νόημα έχει να σπάσεις και να κάψεις στο "Χαμόγελο του παιδιού"; Μόνο κτήνη το κάνουν. Και όχι οργισμένοι! ----- Τόπο στα οργισμένα νιάτα ώστε να καταστρέψουν ό,τι γουστάρουν, και να ξεδώσουν τα "παιδιά" | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Αρθρο στη σημερινή LIFO Κυρ Δεκ 14, 2008 5:00 am | |
| αλλη φορα να τους δωσουμε τη διευθυνση σου να ησυχασουμε. |
|
| |
patatoula Διαχειριστής
Αριθμός μηνυμάτων : 10694 Ηλικία : 50 (Τόπος) Από : το 3ο χωράφι αριστερά Registration date : 22/09/2007
| Θέμα: Απ: Αρθρο στη σημερινή LIFO Δευ Δεκ 15, 2008 8:30 am | |
| - halla έγραψε:
- Τα παιδιά και σήμερα ήταν στους δρόμους, και θα είναι και αύριο.
Και δεν ξέρω για πόσο ακόμα. Αυτό πραγματικά μου δίνει ελπίδα. Και ας σπάσουνε ότι δεν σπάσανε οι αλλοι. Ολοκληρο το κτίριο της βουλής μαζί με αυτούς μέσα. Α. Ξέχασα! ειναι η πολιστική μας κληρονομιά! Α ρε γίδια! την βουλη ας την καψουν. μα αυτη επρεπε να καψουν και μονο αυτη απο την αρχη | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Αρθρο στη σημερινή LIFO Δευ Δεκ 15, 2008 12:44 pm | |
| ναι ρε αλλά ακόμα και αυτή να κάψουνε θα υπάρχουν κάποιοι κολλημένοι που θα λένε πως το κτίριο της βουλής είναι η πολιτιστική τους κληρονομιά κατάλαβες; Δεν θα το χουν πιασει το νόημα. Πάμε να την κάνουμε μπουρλότο. Μπουρλότο βουλή by patatoula! |
|
| |
patatoula Διαχειριστής
Αριθμός μηνυμάτων : 10694 Ηλικία : 50 (Τόπος) Από : το 3ο χωράφι αριστερά Registration date : 22/09/2007
| Θέμα: Απ: Αρθρο στη σημερινή LIFO Δευ Δεκ 15, 2008 1:33 pm | |
| - halla έγραψε:
- ναι ρε αλλά ακόμα και αυτή να κάψουνε θα υπάρχουν κάποιοι κολλημένοι που θα λένε πως το κτίριο της βουλής είναι η πολιτιστική τους κληρονομιά κατάλαβες; Δεν θα το χουν πιασει το νόημα. Πάμε να την κάνουμε μπουρλότο.
Μπουρλότο βουλή by patatoula! χαχαχα φανταζεσαι να την καψουμε μελη του πατατουλα και μετα να πεταξουμε φειβολαν οτι την εκαψαν οι πατατες | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Αρθρο στη σημερινή LIFO Δευ Δεκ 15, 2008 2:25 pm | |
| Λευτεριά στην Πατάτα, δωστε πατατες στο λαό και τέτοια |
|
| |
patatoula Διαχειριστής
| Θέμα: Απ: Αρθρο στη σημερινή LIFO Δευ Δεκ 15, 2008 3:01 pm | |
| ναι ναι η πατατα θα σας σωσει. πατατα και ξερο ψωμι χαχαχαχα | |
|
| |
Exivos Πατάτα Τηγανιτή με Τυρί
Αριθμός μηνυμάτων : 1538 Ηλικία : 59 (Τόπος) Από : 40παράληλος Registration date : 03/12/2007
| Θέμα: Απ: Αρθρο στη σημερινή LIFO Δευ Δεκ 15, 2008 5:24 pm | |
| - patatoula έγραψε:
- halla έγραψε:
- ναι ρε αλλά ακόμα και αυτή να κάψουνε θα υπάρχουν κάποιοι κολλημένοι που θα λένε πως το κτίριο της βουλής είναι η πολιτιστική τους κληρονομιά κατάλαβες; Δεν θα το χουν πιασει το νόημα. Πάμε να την κάνουμε μπουρλότο.
Μπουρλότο βουλή by patatoula! χαχαχα φανταζεσαι να την καψουμε μελη του πατατουλα και μετα να πεταξουμε φειβολαν οτι την εκαψαν οι πατατες Δεν πιστεύω να αντιδράσουν τα κρεμμύδια .. τώρα τελευταία πολλά ψου ,ψου έχουν με τον Μανόλη τον μανάβη .χεχε ……… Ακούσατε τίποτα για sms και mms που στάλθηκαν στους μαθητές ;; | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Αρθρο στη σημερινή LIFO Δευ Δεκ 15, 2008 6:45 pm | |
| |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 1538 Ηλικία : 59 (Τόπος) Από : 40παράληλος Registration date : 03/12/2007
| Θέμα: Απ: Αρθρο στη σημερινή LIFO Δευ Δεκ 15, 2008 7:11 pm | |
| «άκουσα» λοιπόν στην τβ και απ’ το στόμα της Λιάνας Κανέλλη ότι κυκλοφορούσε μμς στους μαθητές -και στο γιο της όπως είπε- με φωτογραφία το νεκρό Αλέξη ή κάποιον που του ‘μοιαζε -φώτο σοπ το λένε ;- αλλά και sms ,αφήνοντας μάλιστα υπόνοιες ότι όλα αυτά ότι δεν ήταν από μαθητή σε μαθητή ……αυτά !! | |
|
| |
aerath Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 12086 Ηλικία : 39 (Τόπος) Από : θέωση είμαι Registration date : 19/11/2007
| Θέμα: Απ: Αρθρο στη σημερινή LIFO Δευ Δεκ 15, 2008 7:41 pm | |
| ΑΥΤΑ τα κανουν για να προκαλεσουν ντορο μιας κ ηρεμησαν τα πνευματα' αυτο με την πατατουλα επανασταση με χαλασε..δεν ειδα πουθενα το ονομα μου...εστω καπου σε καποιο πανο να λεει το οτιδηποτε...δε συμφωνω | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Αρθρο στη σημερινή LIFO Δευ Δεκ 15, 2008 7:49 pm | |
| και εγώ διαφωνώ με αυτή την κίνηση, τον νεκρό τον σέβεσαι, δεν τον στέλνεις mms. |
|
| |
patatoula Διαχειριστής
| Θέμα: Απ: Αρθρο στη σημερινή LIFO Τρι Δεκ 16, 2008 8:38 am | |
| - aerath έγραψε:
- ΑΥΤΑ τα κανουν για να προκαλεσουν ντορο μιας κ ηρεμησαν τα πνευματα'
αυτο με την πατατουλα επανασταση με χαλασε..δεν ειδα πουθενα το ονομα μου...εστω καπου σε καποιο πανο να λεει το οτιδηποτε...δε συμφωνω που κολλαει χρυση μου η πατατα με την αερατη;; ε;;; ε;;; | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Αρθρο στη σημερινή LIFO Τρι Δεκ 16, 2008 1:09 pm | |
| |
|
| |
patatoula Διαχειριστής
| Θέμα: Απ: Αρθρο στη σημερινή LIFO Τρι Δεκ 16, 2008 2:14 pm | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αρθρο στη σημερινή LIFO Τρι Δεκ 16, 2008 4:36 pm | |
| | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Αρθρο στη σημερινή LIFO Τετ Δεκ 17, 2008 1:15 pm | |
| |
|
| |
aerath Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 12086 Ηλικία : 39 (Τόπος) Από : θέωση είμαι Registration date : 19/11/2007
| Θέμα: Απ: Αρθρο στη σημερινή LIFO Τετ Δεκ 17, 2008 7:01 pm | |
| | |
|
| |
ATBG7 Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 883 Ηλικία : 50 (Τόπος) Από : ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΩ Registration date : 24/09/2007
| Θέμα: Απ: Αρθρο στη σημερινή LIFO Πεμ Δεκ 18, 2008 5:35 pm | |
| Μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι. Αυτή είναι η άποψή μου εδώ και 17 χρόνια... | |
|
| |
| Αρθρο στη σημερινή LIFO | |
|