| Μπρος ολοταχώς προς το ουρανιο τοξο | |
|
+6tdjm ATBG7 aerath KIARA paraponaki patatoula 10 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
patatoula Διαχειριστής
Αριθμός μηνυμάτων : 10694 Ηλικία : 50 (Τόπος) Από : το 3ο χωράφι αριστερά Registration date : 22/09/2007
| Θέμα: Μπρος ολοταχώς προς το ουρανιο τοξο Τετ Μαρ 18, 2009 10:47 am | |
| Η ζωη ειναι περίεργη. Οι αγάπες ερχονται και φευγουν. Κι εγω στην μεση ενος κυκλου γυριζω γυρω απο τον εαυτο μου. Ειμαι την μεση και προσπαθω να βγω εξω, να περπατησω σε μια ευθεια. Ήρθε κατι μεγαλο (ετσι το εζησα) και εφυγε σαν μικρο. Μικρουτσικο, μια σταλια. Κι ολα φαινονται τοσο ξεθωριασμενα παρολο που ο καιρος δεν περασε ακομα. Ο χρονος ειναι ο καλυτερος γιατρος λενε αλλα για μενα νιωθω να τρεχει πιο γρηγορα. Ισως με αγαπαει καποιος και ειναι αυτος , «ο χρονος» που με βοηθαει... Αραγε θα ερθει ποτε η αληθινη αγαπη; Ποια ειναι τελικα; Που βρισκεται;; Πως θα την καταλαβω; Η καρδια μου χτυπαει δυνατα και ο ηχος της φτανει μεχρι τα αυτια μου. Την ακουω. Ανοιξε το κουτι της Πανδωρας της δικης μου ζωης και βγηκαν ολες οι καταστροφες απο μεσα αλλα στο τελος φανηκε σαν πεταλουδιτσα και η ελπιδα. Ναι αυτη με κραταει να συνεχισω. «Ελπιδα» που κρυβεται ο ερωτας να με παρει με τα φτερα του και να χαθω; Να κουρνιασω στην ζεστη του αγκαλια, και να ταξιδεψουμε στους δικους μας κοσμους. Μακρυα απο το κακο, το ψεμα και την υποκρισια. Νιωθω ξαφνικα γαληνη!! Ανεβηκα παλι στο συννεφακι μου και ταξιδευω προς την ακρη του ουρανιου τοξου...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την patatoula στις Τετ Μαρ 18, 2009 12:22 pm, 2 φορές συνολικά | |
|
| |
paraponaki Πατάτα Φούρνου
Αριθμός μηνυμάτων : 478 Ηλικία : 52 (Τόπος) Από : ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Registration date : 12/10/2007
| Θέμα: Απ: Μπρος ολοταχώς προς το ουρανιο τοξο Τετ Μαρ 18, 2009 12:12 pm | |
| ΩΡΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΚΟΙΜΟΥΣΟΥΝΑ ΓΙΑΤΙ ΧΤΕΣ ΣΤΟ ΥΠΝΟ ΣΟΥ ΦΩΝΑΖΕΣ ΤΟ ΣΥΝΝΕΦΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΕΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕΣ!!!! ΧΙ ΧΙ ΑΔΕΛΦΟΥΛΑ ΟΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΝΑΕΙ ΑΛΛΑ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΜΕ ΕΡΩΤΑ ΠΕΡΝΑΕΙ!!!! Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ!!!!! | |
|
| |
patatoula Διαχειριστής
Αριθμός μηνυμάτων : 10694 Ηλικία : 50 (Τόπος) Από : το 3ο χωράφι αριστερά Registration date : 22/09/2007
| Θέμα: Απ: Μπρος ολοταχώς προς το ουρανιο τοξο Τετ Μαρ 18, 2009 12:13 pm | |
| το μονο σιγουρο ειναι οτι ο επομενος θα ειναι καλυτερος!!! | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Μπρος ολοταχώς προς το ουρανιο τοξο Τετ Μαρ 18, 2009 3:41 pm | |
| Συμφωνώ με τη Λίνα, ο έρωτας με έρωτα περνάει μόνο, τώρα αν η επόμενη θα είναι η αληθινή αγάπη που θα κρατήσει για πάντα δεν το ξέρει κανείς, στο εύχομαι ολόψυχα γιατί σου αξίζει να βρεις αυτό που ψάχνεις και να αράξεις ψυχολογικά... |
|
| |
KIARA Πατάτα Τηγανιτή
Αριθμός μηνυμάτων : 805 Ηλικία : 46 Registration date : 24/09/2007
| Θέμα: Απ: Μπρος ολοταχώς προς το ουρανιο τοξο Τετ Μαρ 18, 2009 7:16 pm | |
| TO NA PLHGOTHEIS APO MIA AGAPH POU HRTHE STIN ZOH SOU EINAI MESA STOUS KANONES TOU PAIXNIDIOU THS ZOHS.ALLA DEN PREPEI AUTO NA MAS KATABALEI.GIATI OS GNOSTO APO TO KALO UPARXEI PANTA TO KALUTERO!!!! | |
|
| |
aerath Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 12086 Ηλικία : 39 (Τόπος) Από : θέωση είμαι Registration date : 19/11/2007
| Θέμα: Απ: Μπρος ολοταχώς προς το ουρανιο τοξο Τετ Μαρ 18, 2009 9:25 pm | |
| οτι δε σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατη! | |
|
| |
ATBG7 Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 883 Ηλικία : 50 (Τόπος) Από : ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΩ Registration date : 24/09/2007
| Θέμα: Απ: Μπρος ολοταχώς προς το ουρανιο τοξο Τετ Μαρ 18, 2009 9:44 pm | |
| Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και εχθρός του καλύτερου είναι το τέλειο... Όποτε Ξένια μου ο επόμενος θα είναι σίγουρα καλύτερος. | |
|
| |
aerath Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 12086 Ηλικία : 39 (Τόπος) Από : θέωση είμαι Registration date : 19/11/2007
| Θέμα: Απ: Μπρος ολοταχώς προς το ουρανιο τοξο Τετ Μαρ 18, 2009 10:15 pm | |
| το σιγουρα αντρεα ειναι σχετικο...οι σχεσεις ειναι δυσκολες σημερα,καλο ειναι να ειμαστε λιγο επιφυλακτικοι και να μη πεφτουμε με τα μουτρα,δε παει σε σενα ξενια αυτο,γενικα το λεω | |
|
| |
patatoula Διαχειριστής
| Θέμα: Απ: Μπρος ολοταχώς προς το ουρανιο τοξο Πεμ Μαρ 19, 2009 1:10 am | |
| με τα μουτρα επεφτα και με τα μουτρα θα ξανα πεσω. πιστευω οτι αυτο ειναι κομματι του χαρακτηρα μου. να δινομαι στον αλλο ολοκληρωτικα | |
|
| |
aerath Συντονιστής
| Θέμα: Απ: Μπρος ολοταχώς προς το ουρανιο τοξο Πεμ Μαρ 19, 2009 1:15 am | |
| ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Στα σκατα μπορεις να βρεις πεταμενα διαμαντια πιστευω | |
|
| |
patatoula Διαχειριστής
| Θέμα: Απ: Μπρος ολοταχώς προς το ουρανιο τοξο Πεμ Μαρ 19, 2009 1:18 am | |
| εγω προσωπικα ή ολος ο κοσμος;; σε λιγο θα μου πεις οτι , οτι πιανω γινεται χρυσος | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Μπρος ολοταχώς προς το ουρανιο τοξο Πεμ Μαρ 19, 2009 1:20 am | |
| - aerath έγραψε:
- ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Στα σκατα μπορεις να βρεις πεταμενα διαμαντια πιστευω
ανέλυσε το μου λίγο εγω γιατι στα σκατα βρίσκω μονο σκατα; |
|
| |
patatoula Διαχειριστής
| Θέμα: Απ: Μπρος ολοταχώς προς το ουρανιο τοξο Πεμ Μαρ 19, 2009 1:22 am | |
| εννοει πιστευω οτι κι ο χειροτερος εχει μια καλη πλευρα | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Μπρος ολοταχώς προς το ουρανιο τοξο Πεμ Μαρ 19, 2009 1:24 am | |
| |
|
| |
aerath Συντονιστής
| Θέμα: Απ: Μπρος ολοταχώς προς το ουρανιο τοξο Πεμ Μαρ 19, 2009 1:25 am | |
| εννοω οτι σε μια σχεση μπορει ο αλλος να ειναι σκατα οπως λεει η ξενια,(το σκατα ειναι υποκειμενικο για την ξενια,κι αλλο για μενα) κι οτι το συγκεκριμενο ατομο μπορει να σου προσφερει πραγματα που ουτε καν φανταζεσαι ή τουλαχιστον να εχεις ζησει κατι που σιγουρα θα ξαναεπεφτες στο ιδιο λαθος...δε μου βγαινει τωρα πως το σκεφτομαι,με λιγα λογια ο καθενας εχει την καλη και κακη πλευρα,αν ψαξουμε καλυτερα την καλη πλευρα τοτε δεν βλεπουμε τοσο την ασχημη | |
|
| |
tdjm Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 371 Ηλικία : 55 Registration date : 24/09/2007
| Θέμα: Απ: Μπρος ολοταχώς προς το ουρανιο τοξο Πεμ Μαρ 19, 2009 9:13 am | |
| Πολύ όμορφο κείμενο Ξενάκι.
Καλός είναι ο έρωτας και η αγάπη. Αλλά μόνο όταν δεν γίνεται αυτοσκοπός. Να θυμάσαι πως ....ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΡΩΤΑΣ ΑΓΑΠΗ (οπως θες πες το) , ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΖΩΗ.
Το παραπάνω κοίτα να το μάθεις καλά.Είναι νόμος της φύσης. .....Το αποτέλεσμα δεν έχει σημασία ....το ταξίδι μετράει.....
Αν ήταν διαφορετικά ....ο χρόνος δεν θα ήταν γιατρός και αυτό που σήμερα φαντάζει ως μεγάλο και τρανό ..δεν θα ξεθώριαζε.... Και αν δεν γινόταν αυτός ο κύκλος , όλα θα ήταν μονότονα και ανιαρά....
Μάθημα είναι η ζωή και όλα όσα μας συμβαίνουν ....που μόνο έναν σκοπό έχουν . Να μάθουμε να περνάμε καλά με τον εαυτό μας. Χωρίς υποκατάστατα και δεκανίκια.
Οταν θα μπορείς να πεις τραγουδιστά και φωναχτά ....ΠΕΡΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ,ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.... (Κιάρααααααα θέλω μπουζούκια λέμε) ... τότε όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.
Σκέψου απλά πως υπάρχει και το ενδεχόμενο..αυτό το μεγάλο και όμορφο που καρτερείς και ελπίζεις....να μην έρθει ποτέ!
Ολα παίζουν.
Και ο έρωτας .......ΔΕΝ περνάει με έρωτα!!... Μόνος του φεύγει και μόνος του έρχεται.... Απρόσκλητος...και εντυπωσιακός!!
Σε φιλώ...... | |
|
| |
patatoula Διαχειριστής
| Θέμα: Απ: Μπρος ολοταχώς προς το ουρανιο τοξο Πεμ Μαρ 19, 2009 9:24 am | |
| Δεν σου κρυβω οτι στην αρχη ειχα μια συγχυση οσο αναφορα το υποκαταστατο που γραφεις. Πιστευα οτι αν βρω κατι αλλο συντομα ο πονος θα περασει γρηγοροτερα.... Μεσα ομως στο διαστημα αυτο ειδα, καταλαβα, εμαθα πολλα πραγματα που με εκαναν να αλλαξω εικονες ακομα και για το προτυπο αντρα που ειχα στο μυαλο μου Ποσο μαλλον για τον πρωην. Φυσικα θα σου πω οτι περνω και μονη μου καλα μα οταν θα ερθει κατι το οποιο θα μοιαζει καλο (γιατι ποτε δεν ξερεις ποιος ειναι καλος) τοτε θα αρπαξω την ευκαιρια αφου φυσικα πρωτα νιωσω κατι για το ατομο αυτο... Ποιος μπορει να μου πει τον χρονο που θελει για να περασει ο πονος;; κανεις δεν ξερει. Μονο οι ιδιοι μπορουμε να τον περασουμε κι αυτο ειναι θεμα χαρακτηρα. Αναλογα το ποσο δυνατος εισαι... και ειμαι δυνατη!!! αααααααα δεν πιστευω να νομιζεις κι εσυ οτι το κειμενο δεν ειναι δικο μου οπως το παραπονακι;;;
Έχει επεξεργασθεί από τον/την patatoula στις Πεμ Μαρ 19, 2009 9:27 am, 1 φορά | |
|
| |
aerath Συντονιστής
| |
| |
tdjm Συντονιστής
| Θέμα: Απ: Μπρος ολοταχώς προς το ουρανιο τοξο Πεμ Μαρ 19, 2009 9:53 am | |
| - patatoula έγραψε:
αααααααα δεν πιστευω να νομιζεις κι εσυ οτι το κειμενο δεν ειναι δικο μου οπως το παραπονακι;;; Οχι καλέ.....γιατί να νομίζω ότι δεν είναι δικό σου??????? | |
|
| |
tdjm Συντονιστής
| Θέμα: Απ: Μπρος ολοταχώς προς το ουρανιο τοξο Πεμ Μαρ 19, 2009 9:53 am | |
| | |
|
| |
patatoula Διαχειριστής
| Θέμα: Απ: Μπρος ολοταχώς προς το ουρανιο τοξο Πεμ Μαρ 19, 2009 9:57 am | |
| θελω να δω την μαργαριτα τι θα γραψει οταν το δει | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 478 Ηλικία : 52 (Τόπος) Από : ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Registration date : 12/10/2007
| Θέμα: Απ: Μπρος ολοταχώς προς το ουρανιο τοξο Πεμ Μαρ 19, 2009 10:34 am | |
| - tdjm έγραψε:
Σκέψου απλά πως υπάρχει και το ενδεχόμενο..αυτό το μεγάλο και όμορφο που καρτερείς και ελπίζεις....να μην έρθει ποτέ!
ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΣΑΝ ΙΔΕΑ!!!!!!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την paraponaki στις Πεμ Μαρ 19, 2009 10:37 am, 1 φορά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μπρος ολοταχώς προς το ουρανιο τοξο Πεμ Μαρ 19, 2009 10:37 am | |
| ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ | |
|
| |
patatoula Διαχειριστής
| Θέμα: Απ: Μπρος ολοταχώς προς το ουρανιο τοξο Πεμ Μαρ 19, 2009 10:38 am | |
| | |
|
| |
βέρα Πατάτα Φούρνου
Αριθμός μηνυμάτων : 368 Ηλικία : 41 (Τόπος) Από : ΚΡΗΤΗ Registration date : 29/09/2008
| Θέμα: Απ: Μπρος ολοταχώς προς το ουρανιο τοξο Πεμ Μαρ 19, 2009 11:17 am | |
| δεν ξέρω πως ήσουν σε αυτή τη σχέση και με ποιο τρόπο έληξε, πάντως το σίγουρο είναι οτι σε έκανε να βγάλεις στην επιφάνεια μία πολύ όμορφη ευαισθησία και αυτό φαίνεται απο το ποίημά-κείμενο σου. Τελικά σε δύσκολες περιόδους που ζούμε κατά καιρούς μαθαίνουμε και τον εαυτό μας! σου εύχομαι με το καλό και τα επόμενα! | |
|
| |
| Μπρος ολοταχώς προς το ουρανιο τοξο | |
|