| Μπρος ολοταχώς προς το ουρανιο τοξο | |
|
+6tdjm ATBG7 aerath KIARA paraponaki patatoula 10 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
patatoula Διαχειριστής
Αριθμός μηνυμάτων : 10694 Ηλικία : 50 (Τόπος) Από : το 3ο χωράφι αριστερά Registration date : 22/09/2007
| Θέμα: Απ: Μπρος ολοταχώς προς το ουρανιο τοξο Πεμ Μαρ 19, 2009 11:22 am | |
| Δεν ξερω αν μαθαινουμε σε τετοιες φασεις τον εαυτο μας ή αν απλα αλλαζουμε δεδομενα. Σε ευχαριστω Βερα!!! | |
|
| |
βέρα Πατάτα Φούρνου
Αριθμός μηνυμάτων : 368 Ηλικία : 41 (Τόπος) Από : ΚΡΗΤΗ Registration date : 29/09/2008
| Θέμα: Απ: Μπρος ολοταχώς προς το ουρανιο τοξο Πεμ Μαρ 19, 2009 11:28 am | |
| για να αλλάξεις τα δεδομένα, επεξεργάζεσαι τον εαυτό σου, τι θέλεις, πως το θέλεις και μέχρι τι μπορείς να δώσεις ή να πάρεις! | |
|
| |
patatoula Διαχειριστής
Αριθμός μηνυμάτων : 10694 Ηλικία : 50 (Τόπος) Από : το 3ο χωράφι αριστερά Registration date : 22/09/2007
| Θέμα: Απ: Μπρος ολοταχώς προς το ουρανιο τοξο Πεμ Μαρ 19, 2009 2:56 pm | |
| - KIARA έγραψε:
- TO NA PLHGOTHEIS APO MIA AGAPH POU HRTHE STIN ZOH SOU EINAI MESA STOUS KANONES TOU PAIXNIDIOU THS ZOHS.ALLA DEN PREPEI AUTO NA MAS KATABALEI.GIATI OS GNOSTO APO TO KALO UPARXEI PANTA TO KALUTERO!!!!
που ειναι;; το βλεπεις στον οριζοντα;;; | |
|
| |
coursaros Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 15001 Ηλικία : 51 (Τόπος) Από : καμωμένος Registration date : 23/09/2007
| Θέμα: Απ: Μπρος ολοταχώς προς το ουρανιο τοξο Σαβ Μαρ 21, 2009 12:17 pm | |
| Πολύ όμορφο το κείμενό ΣΟΥ Ξένια μου... Βγάζει μια ευαισθησία και μια γαλήνη, παρ' όλη την τρικυμία που (ίσως) επικρατεί αυτό τον καιρό στην ψυχή σου. Είναι όμορφο να μπορείς να βγάζεις αυτή την γαλήνη, ειδικά σε μια τόσο δύσκολη περίοδο. Όσο για την μεγάλη αγάπη και τον έρωτα, το μόνο που πρέπει να κάνεις, είναι να έχεις την καρδιά σου ανοιχτή, και θα έρθει να σε βρει... να μείνει εκεί και να χτίσει μια όμορφη φωλιά. Εξάλλου, που ξέρεις... ίσως ο θησαυρός που θα βρείς στην άκρη του ουράνιου τόξου να είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο από ένα απλό σεντούκι με χρυσάφι ... | |
|
| |
patatoula Διαχειριστής
| Θέμα: Απ: Μπρος ολοταχώς προς το ουρανιο τοξο Σαβ Μαρ 21, 2009 6:38 pm | |
| Η καρδια μου ειναι παντα ανοιχτη Αγγελε μου απλα τα πραγματα δυστυχως γινονται ολο και πιο δυσκολα. Ειδικα τωρα που μεγαλωνουμε!! Μακαρι οταν φτασω στην ακρη του ουρανιου τοξου να βρω κατι παραπανω απο ενα απλο σεντουκι οπως εγραψες κι εσυ!!! | |
|
| |
paliokoutavo Πατάτα Τηγανιτή με Τυρί
Αριθμός μηνυμάτων : 2980 (Τόπος) Από : οπου θελω. Χμ! Registration date : 28/12/2007
| Θέμα: Απ: Μπρος ολοταχώς προς το ουρανιο τοξο Τρι Μαρ 24, 2009 12:42 pm | |
| h agapi einai pantou kai pouthena. Mporei na einai dipla sou ,apenanti i kai piso sou. Kaneis de tha mathei pou einai i pragmatiki agapi . kai opoios to mathi sto telos de tha to thymate | |
|
| |
patatoula Διαχειριστής
| Θέμα: Απ: Μπρος ολοταχώς προς το ουρανιο τοξο Τρι Μαρ 24, 2009 12:44 pm | |
| μπερδεμενα μου τα λες κουταβι | |
|
| |
Exivos Πατάτα Τηγανιτή με Τυρί
Αριθμός μηνυμάτων : 1538 Ηλικία : 59 (Τόπος) Από : 40παράληλος Registration date : 03/12/2007
| Θέμα: Απ: Μπρος ολοταχώς προς το ουρανιο τοξο Τρι Μαρ 24, 2009 9:13 pm | |
| - patatoula έγραψε:
- μπερδεμενα μου τα λες κουταβι
] καθόλου μπερδεμένα ..................... κοίτα το φως είναι παντού ,και το ουράνιο τόξο δεν είναι παρά ένα παιχνίδι απο φώς ..........ζωή δλδ -γιατί το φως είναι ζωή - μη τα ψάχνεις Ξένια μου απλά άστο να κυλήσει... | |
|
| |
| Μπρος ολοταχώς προς το ουρανιο τοξο | |
|