| ΠΑΤΑΤΟΣΥΜΠΑΘΕΙΕΣ.... | |
|
+11yvet ATBG7 angelos68 tdjm ageladitsa karoto Exivos coursaros patatoula Remalos aerath 15 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
aerath Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 12086 Ηλικία : 39 (Τόπος) Από : θέωση είμαι Registration date : 19/11/2007
| Θέμα: Απ: ΠΑΤΑΤΟΣΥΜΠΑΘΕΙΕΣ.... Τετ Δεκ 12, 2007 10:51 pm | |
| ΑΣΤΟ ΜΗΝ ΤΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΡΟΛΑ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΝΥΧΤΕΡΙΔΕΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΕΙ ΕΜΕΝΑ | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ΠΑΤΑΤΟΣΥΜΠΑΘΕΙΕΣ.... Τετ Δεκ 12, 2007 10:52 pm | |
| - aerath έγραψε:
- ΑΣΤΟ ΜΗΝ ΤΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ
ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΡΟΛΑ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΝΥΧΤΕΡΙΔΕΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΕΙ ΕΜΕΝΑ Μπα νυχτερίδες όχι έχω κανα δίμηνο να κάνω σεξάκι, απλά πρέπει να ερωτευτώ για να ξανακάνω και δεν το βλέπω πολύ σύντομα... αυτό είναι το πρόβλημα, κατα τ' άλλα μια χαρά λειτουργώ... |
|
| |
aerath Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 12086 Ηλικία : 39 (Τόπος) Από : θέωση είμαι Registration date : 19/11/2007
| Θέμα: Απ: ΠΑΤΑΤΟΣΥΜΠΑΘΕΙΕΣ.... Τετ Δεκ 12, 2007 10:54 pm | |
| Κ ΠΡΕΠΕΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ ΚΑΛΑ;;; | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ΠΑΤΑΤΟΣΥΜΠΑΘΕΙΕΣ.... Τετ Δεκ 12, 2007 10:55 pm | |
| - aerath έγραψε:
- Κ ΠΡΕΠΕΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ ΚΑΛΑ;;;
ε γι αυτό σε έχουμε εσένα όταν δεν μπορώ εγώ αναλαμβάνεις εσύ |
|
| |
Remalos Πατάτα Τηγανιτή
Αριθμός μηνυμάτων : 723 Registration date : 11/12/2007
| Θέμα: Απ: ΠΑΤΑΤΟΣΥΜΠΑΘΕΙΕΣ.... Τετ Δεκ 12, 2007 10:56 pm | |
| | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ΠΑΤΑΤΟΣΥΜΠΑΘΕΙΕΣ.... Τετ Δεκ 12, 2007 10:56 pm | |
| |
|
| |
Remalos Πατάτα Τηγανιτή
| Θέμα: Απ: ΠΑΤΑΤΟΣΥΜΠΑΘΕΙΕΣ.... Τετ Δεκ 12, 2007 10:58 pm | |
| Σιγουρα! Μονο με τον μεσαιο των δαχτυλων (ή και τον παραμεσο παρεα) και τον καλυτερο φιλο της σημερινης γυναικας..Τον ολισβο! | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ΠΑΤΑΤΟΣΥΜΠΑΘΕΙΕΣ.... Τετ Δεκ 12, 2007 10:59 pm | |
| - Remalos έγραψε:
- Σιγουρα! Μονο με τον μεσαιο των δαχτυλων (ή και τον παραμεσο παρεα) και τον καλυτερο φιλο της σημερινης γυναικας..Τον ολισβο!
δεν γνωρίζω τους κυρίους που αναφέρεσαι... |
|
| |
Remalos Πατάτα Τηγανιτή
| Θέμα: Απ: ΠΑΤΑΤΟΣΥΜΠΑΘΕΙΕΣ.... Τετ Δεκ 12, 2007 11:02 pm | |
| | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ΠΑΤΑΤΟΣΥΜΠΑΘΕΙΕΣ.... Τετ Δεκ 12, 2007 11:04 pm | |
| |
|
| |
coursaros Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 15001 Ηλικία : 51 (Τόπος) Από : καμωμένος Registration date : 23/09/2007
| Θέμα: Απ: ΠΑΤΑΤΟΣΥΜΠΑΘΕΙΕΣ.... Πεμ Δεκ 13, 2007 12:51 am | |
| - aerath έγραψε:
- ΚΟΥΡΣΑΡΟΣ!!!!!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ...;;;; ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ;;;; ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ!!!ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΪΚΟ...ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΧΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΛΕΜΕΕΕΕ...ΕΚΑΤΣΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΣΑ Κ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΦΥΓΕΙ ΤΣΙΣΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΛΙΟ!!!! ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΑ...Κ ΤΗΝ ΞΕΝΙΑ!!! ΕΙΝΑΙ ΓΑΥΡΟΣ Κ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΕΞ... ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ!!! :bravicimo: Τα 5 δευτερόλεπτα θεωρούνται καλό σεξ;;; ΓΟΥΣΤΑΡΩΩΩΩΩΩΩ...... | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ΠΑΤΑΤΟΣΥΜΠΑΘΕΙΕΣ.... Πεμ Δεκ 13, 2007 12:52 am | |
| - coursaros έγραψε:
- aerath έγραψε:
- ΚΟΥΡΣΑΡΟΣ!!!!!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ...;;;; ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ;;;; ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ!!!ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΪΚΟ...ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΧΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΛΕΜΕΕΕΕ...ΕΚΑΤΣΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΣΑ Κ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΦΥΓΕΙ ΤΣΙΣΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΛΙΟ!!!! ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΑ...Κ ΤΗΝ ΞΕΝΙΑ!!! ΕΙΝΑΙ ΓΑΥΡΟΣ Κ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΕΞ... ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ!!! :bravicimo: Τα 5 δευτερόλεπτα θεωρούνται καλό σεξ;;; ΓΟΥΣΤΑΡΩΩΩΩΩΩΩ...... coursare τόσο κάνεις; αμα κάνεις τόσο να το κάνω μαζί σου γιατί πάνω απ τα 5'' αρχίζω και βαριέμαι... |
|
| |
aerath Συντονιστής
| Θέμα: Απ: ΠΑΤΑΤΟΣΥΜΠΑΘΕΙΕΣ.... Πεμ Δεκ 13, 2007 12:58 am | |
| - coursaros έγραψε:
- aerath έγραψε:
- ΚΟΥΡΣΑΡΟΣ!!!!!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ...;;;; ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ;;;; ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ!!!ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΪΚΟ...ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΧΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΛΕΜΕΕΕΕ...ΕΚΑΤΣΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΣΑ Κ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΦΥΓΕΙ ΤΣΙΣΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΛΙΟ!!!! ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΑ...Κ ΤΗΝ ΞΕΝΙΑ!!! ΕΙΝΑΙ ΓΑΥΡΟΣ Κ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΕΞ... ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ!!! :bravicimo: Τα 5 δευτερόλεπτα θεωρούνται καλό σεξ;;; ΓΟΥΣΤΑΡΩΩΩΩΩΩΩ...... ΣΠΟΝΤΙΤΣΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΟΣΤ??? ΑΥΤΟ ΕΙΧΕΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΡΕΜΑΛΙ; ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ | |
|
| |
coursaros Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 15001 Ηλικία : 51 (Τόπος) Από : καμωμένος Registration date : 23/09/2007
| Θέμα: Απ: ΠΑΤΑΤΟΣΥΜΠΑΘΕΙΕΣ.... Πεμ Δεκ 13, 2007 1:27 am | |
| - halla έγραψε:
- coursaros έγραψε:
- aerath έγραψε:
- ΚΟΥΡΣΑΡΟΣ!!!!!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ...;;;; ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ;;;; ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ!!!ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΪΚΟ...ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΧΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΛΕΜΕΕΕΕ...ΕΚΑΤΣΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΣΑ Κ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΦΥΓΕΙ ΤΣΙΣΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΛΙΟ!!!! ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΑ...Κ ΤΗΝ ΞΕΝΙΑ!!! ΕΙΝΑΙ ΓΑΥΡΟΣ Κ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΕΞ... ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ!!! :bravicimo: Τα 5 δευτερόλεπτα θεωρούνται καλό σεξ;;; ΓΟΥΣΤΑΡΩΩΩΩΩΩΩ...... coursare τόσο κάνεις; αμα κάνεις τόσο να το κάνω μαζί σου γιατί πάνω απ τα 5'' αρχίζω και βαριέμαι... Είπαμε.. είμαι εδώ για την δική σας απόλαυση... | |
|
| |
Exivos Πατάτα Τηγανιτή με Τυρί
Αριθμός μηνυμάτων : 1538 Ηλικία : 59 (Τόπος) Από : 40παράληλος Registration date : 03/12/2007
| Θέμα: Απ: ΠΑΤΑΤΟΣΥΜΠΑΘΕΙΕΣ.... Πεμ Δεκ 13, 2007 8:44 am | |
| Χαχαχαχαχ Αεράτη είσαι απίθανη ,ένα μπουκάλι κρασί μόνο , τα άλλα άστα πάνω μας !!!
Το ένοιωσα απ’ την πρώτη στιγμή , είστε μια απίθανη παρέα και σας γουστάρω όλους κρίμα που δεν μου μένει χρόνος για να τα λέμε ποιο συχνά | |
|
| |
patatoula Διαχειριστής
Αριθμός μηνυμάτων : 10694 Ηλικία : 50 (Τόπος) Από : το 3ο χωράφι αριστερά Registration date : 22/09/2007
| |
| |
karoto Πατάτα Βραστή
Αριθμός μηνυμάτων : 54 Ηλικία : 50 (Τόπος) Από : λαχανόκηπο Registration date : 24/10/2007
| Θέμα: Απ: ΠΑΤΑΤΟΣΥΜΠΑΘΕΙΕΣ.... Πεμ Δεκ 13, 2007 8:54 am | |
| | |
|
| |
patatoula Διαχειριστής
Αριθμός μηνυμάτων : 10694 Ηλικία : 50 (Τόπος) Από : το 3ο χωράφι αριστερά Registration date : 22/09/2007
| Θέμα: Απ: ΠΑΤΑΤΟΣΥΜΠΑΘΕΙΕΣ.... Πεμ Δεκ 13, 2007 8:57 am | |
| - karoto έγραψε:
- εμενα δεν με γνωριζεις;;
καλε οχι δεν σε γνωριζει.... | |
|
| |
coursaros Συντονιστής
| Θέμα: Απ: ΠΑΤΑΤΟΣΥΜΠΑΘΕΙΕΣ.... Πεμ Δεκ 13, 2007 9:52 am | |
| - karoto έγραψε:
Γιατί, την γνωρίζεις μήπως εσύ;;;; :P | |
|
| |
ageladitsa Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 2713 Ηλικία : 39 (Τόπος) Από : Εδώ, Εκεί, Παραπέρα . . . Παντού!!! Registration date : 27/09/2007
| Θέμα: Απ: ΠΑΤΑΤΟΣΥΜΠΑΘΕΙΕΣ.... Πεμ Δεκ 13, 2007 10:00 am | |
| - karoto έγραψε:
εδώ κοντεύω να σε ξεχάσω εγώ αίμα μου!!!! | |
|
| |
tdjm Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 371 Ηλικία : 55 Registration date : 24/09/2007
| Θέμα: Απ: ΠΑΤΑΤΟΣΥΜΠΑΘΕΙΕΣ.... Πεμ Δεκ 13, 2007 10:01 am | |
| Φαντάζομαι τι σου έχουν πει τα ρεμάλια για μένα!!
Από κάλους να φάνε και οι κότες!!!
Τον τελευταίο καιρό με απασχολεί το εξής σοβαρό ερώτημα>>>>> Ποιός είναι πιο μικρός ,εγώ η ο γιός μου...Εχω αρχίσει και τα παίρνω μιλάμε όλο μου την λέει.....
Να είσαι καλά κοπέλλα μου....Σε αυτήν την ζωή μόνο με τρέλα τα βγάζεις πέρα....
Μετά από σένα όμως , έχω την αμυδρή εντύπωση ότι ο θεός το πέταξε το καλούπι..... | |
|
| |
patatoula Διαχειριστής
| |
| |
angelos68 Πατάτα Φούρνου
Αριθμός μηνυμάτων : 358 Ηλικία : 56 Registration date : 09/10/2007
| Θέμα: Απ: ΠΑΤΑΤΟΣΥΜΠΑΘΕΙΕΣ.... Πεμ Δεκ 13, 2007 10:09 am | |
| Να και κατι που δεν περιμενα , να με αναφερει η αερατη στις πατατοσυμπαθειες της,εστω και ξωφαλτσα . Που να γνωριζομασταν κι ολας. Δεν θα με ανεφερες καθολου Τεσπα, ας πουμε ομως για καποιον που τον ξερουμε αμφοτεροι.... Ο κουρσαρος κανει καλο σεξ ........................???????????????? Α χα χα χα χα χα χα κανουν και οι καμηλες καλο σεξ ??? Πολυ ΣΚΑΪ T.V πρεπει να βλεπεις αερατη | |
|
| |
coursaros Συντονιστής
| Θέμα: Απ: ΠΑΤΑΤΟΣΥΜΠΑΘΕΙΕΣ.... Πεμ Δεκ 13, 2007 10:11 am | |
| | |
|
| |
patatoula Διαχειριστής
| Θέμα: Απ: ΠΑΤΑΤΟΣΥΜΠΑΘΕΙΕΣ.... Πεμ Δεκ 13, 2007 10:12 am | |
| καλε Αγγελε τι ρωτας την αερατη για την καμηλα;;; ρωτα εμενα καλυτερα!! τοσα χρονια ουτε ενα φιλακι δεν εχω παρει | |
|
| |
| ΠΑΤΑΤΟΣΥΜΠΑΘΕΙΕΣ.... | |
|