Αριθμός μηνυμάτων : 15001 Ηλικία : 51 (Τόπος) Από : καμωμένος Registration date : 23/09/2007
Θέμα: Απ: ΠΑΤΑΤΟΣΥΜΠΑΘΕΙΕΣ.... Πεμ Δεκ 13, 2007 10:12 am
Και το... all time classic... ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΑΝΑ Μ' ;;;;
coursaros Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 15001 Ηλικία : 51 (Τόπος) Από : καμωμένος Registration date : 23/09/2007
Θέμα: Απ: ΠΑΤΑΤΟΣΥΜΠΑΘΕΙΕΣ.... Πεμ Δεκ 13, 2007 10:13 am
Αχχχχ... Όμορφα περνάμε!!!
Υ.Γ. Ευτυχώς δεν τα βλέπει η πατατούλα αυτά, και δεν ξέρει με ποιάν την απατάω...
ATBG7 Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 883 Ηλικία : 50 (Τόπος) Από : ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΩ Registration date : 24/09/2007
Θέμα: Απ: ΠΑΤΑΤΟΣΥΜΠΑΘΕΙΕΣ.... Πεμ Δεκ 13, 2007 10:18 am
ATBG7 Ο ΑΝΤΡΙΚΟΣ...ΜΟΡΦΗ..ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥΡΗ..ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!!! ΧΧΑΧΑ ΓΛΕΝΤΖΕΣ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ,Κ ΨΥΧΟΠΟΝΙΑΡΗΣ(ΑΦΟΥ ΣΥΝΟΔΕΨΕ ΜΙΑ ΤΡΕΛΗ Κ ΜΕΘΥΣΜΕΝΗ ΜΑΖΙ!!!) ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΙΟΥΜΟΡ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΠΑΛΕΥΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ!! ΤΡΕΛΟΠΑΙΔΙ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ!!!! Τι πας να κάνεις;;; Να μου πάρεις τη θέση;;;;;;;;;;;;;;; Φτου σου εγώ φταίω που σε κουβαλούσα...
angelos68 Πατάτα Φούρνου
Αριθμός μηνυμάτων : 358 Ηλικία : 56 Registration date : 09/10/2007
Θέμα: Απ: ΠΑΤΑΤΟΣΥΜΠΑΘΕΙΕΣ.... Πεμ Δεκ 13, 2007 10:19 am
patatoula έγραψε:
καλε Αγγελε τι ρωτας την αερατη για την καμηλα;;; ρωτα εμενα καλυτερα!! τοσα χρονια ουτε ενα φιλακι δεν εχω παρει
Εμ κι εσυ ρε πατατουλα, δεν ηξερες δε ρωταγες ?? Οι (γ)καμηλες δεν φιλανε ....φτυνουνε
tdjm Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 371 Ηλικία : 55 Registration date : 24/09/2007
Θέμα: Απ: ΠΑΤΑΤΟΣΥΜΠΑΘΕΙΕΣ.... Πεμ Δεκ 13, 2007 10:20 am
Να σταματήσουν πάραυτα τα κερατώματα Κουρσάρε ,γιατί δεν με βλέπω να γίνομαι κουμπάρα.....και θα σε πάρει και θα σε σηκώσει ,έτσι και τα συγχηστώ!!!
yvet Πατάτα Βραστή
Αριθμός μηνυμάτων : 165 (Τόπος) Από : ...καμωμενη Registration date : 22/11/2007
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΠΟΥ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΠΡΟΧΤΕΣ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ Κ ΞΕΝΕΡΩΣΑ ΤΕΛΕΙΩΣ,ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΜΩΣ,Κ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟ ΛΑΤΡΕΙΑ ΒΟΟΚ ΜΟΥ!!!!
οκ αν έκανα κάτι σοβαρό σόρρυ εγώ κι εσύ είμαστε τα μικρά κι ανόητα εδώ μέσα.... ελπίζω να υπάρχει αλληλοκατανόηση και τώρα που θα έχω και νετ στο σπίτι να γίνω add το book σου!!!
aerath Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 12086 Ηλικία : 39 (Τόπος) Από : θέωση είμαι Registration date : 19/11/2007
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΠΟΥ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΠΡΟΧΤΕΣ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ Κ ΞΕΝΕΡΩΣΑ ΤΕΛΕΙΩΣ,ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΜΩΣ,Κ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟ ΛΑΤΡΕΙΑ ΒΟΟΚ ΜΟΥ!!!!
οκ αν έκανα κάτι σοβαρό σόρρυ εγώ κι εσύ είμαστε τα μικρά κι ανόητα εδώ μέσα.... ελπίζω να υπάρχει αλληλοκατανόηση και τώρα που θα έχω και νετ στο σπίτι να γίνω add το book σου!!!
Miss Piggy Πατάτα Φούρνου
Αριθμός μηνυμάτων : 467 Ηλικία : 45 (Τόπος) Από : Όδος Χωράφια, Νούμερο Αγκάθια Registration date : 23/11/2007